Dům

Oblíbenosti Hodnocení Ceny Ceny
Dům

Nezbytné vybavení pro dům a zahradu nejen při stavbách a rekonstrukcích. Vyberte si z nabídky zatravňovacích chodníků, obrubníků, rohoží. Pro budování kanalizačního systému tu máme venkovní odvodnění, lapače střešních splavenin, zpětné klapky, vpustě, šachty a čistírny odpadních vody. Hodláte si pořídit terasu? Tak jsme tu pro Vás. V naší nabídce máme kvalitní terasová prkna, dlaždice a další prvky pro její postavení. Bude Vám hezky sloužit mnoho let s minimální údržbou. Další doplňky, které máme v nabídce jsou větrací mřížky, revizní krabice, sklepní světlíky a plastová okna. Na léto se Vám budou hodit sítě proti hmyzu a naopak v zimě termoizolační fólie, těsnění pro okna a dveře. Nic Vás tak neohrozí. Na konec u nás najdete ekologické dezinfekční prostředky, stavební chemii, stínící tkaniny, poštovní schránky, zámky, trezory a přístřešky pro automobil.

V našem sortimentu máme pouze kvalitní produkty od výrobců ALCAPLAST, ACO, HACO, SOUDAL, EXTOL, TESA, PROSPERPLAST a dalších. Zboží u nás pořídíte za ty nejlepší ceny a velkou část máme skladem

Pokud si nevíte rady s vhodným výběrem, poradíme Vám! Máme dlouholeté zkušenosti a odborné pracovníky, kteří Vám se vším rádi poradí.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.