Elektro a světla

V této kategorii nejsou žádné produkty.
Elektro a světla

Televize, jedinečný spotřebič, který dokáže upoutat naší pozornost na dlouhou chvíli. Umožňuje Vám sledovat zpravodajství ze světa, dokumentární pořady, ale i zábovnou sekci s filmy, seriály a jinými pořady. Pomocníky pro televize jsou DVD přehravače, domácí kina a další audio technika pro lepší požitek ze sledování. Pro uchování naších zážitků tu máme foto a videokamery, které je uchovají v celé své kráse. Kamery v autě mohou pomoci při dopravní nehodě pro usvědčení viníka. Když už mluvíme o autě v naší nabídce máme HI-FI techniku do auta, která nám zpříjemní cestování na dlouhých cestách. Pro komunikaci s ostatními nabízíme mobilní telefony a GPS pro navigaci. Další příslušenství k nim pouzdra, držáky, nabíječky a power banky. Nezapomínejme též na počítačové příslušenství od myši, klávesnice, po různé kancelářské potřeby

Každý chce ušetřit, ale kde to jde? Ušetřit lze na osvětlení a žárovkách. Moderní generace led žárovek Vám to zaručí při svoji nízké spotřebě a dlouhé životnosti. Musíme dbát na to do jaké místnosti žárovku vybíráme a k jakému účelu bude sloužit. U nás preferujeme teplé bílé světlo s hodnotou 2 700 K. Je to standardní hodnota, ale ne jediná. Žárovky pod touto hodnotou jsou teplejší a syté, nad 2 700 K jsou chladnější přibližující se dennímu světlu. Další hodnotou pro výběr je počet lumenů. To vyjadřuje jak moc bude žárovka svítit.

Nezapomínejme na zvonky, bezpečnostní systémy, baterie, zasuvky a prodlužovací kabely pro bezpečný chod domácnosti.

Nečekejte a výbírejte z našeho širokého sortimentu. Vše nabízíme jen od špičkových a léty ověřených výrobců, mezi které patří SENCOR, RETLUX, YENKEE, ELEKTROBOCK, PHILIPS a dalších. Pokud si nebudete vědět rady s výběrem, neváhejte nás kontaktovat. Náš odborný personál Vám rád poradí a pomůže. Velkou část zboží vedeme skladem, takže Vám ho rychle doručíme. Navíc zde najdete výrobky za bezkonkurenční ceny!

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.