Kompresory a vzduch

V této kategorii nejsou žádné produkty.
Kompresory a vzduch

Kompresory pro využití v domácích dílnách, menších provozech, ale i v náročnějších podmínkách. Nabízíme kompresory olejové, bezolejové a také napříkad sety. Můžete si vybrat i ze širokého sortimentu pneumatického nářadí, které funguje na principu stlačeného vzduchu. Jeho vlastnosti a zároveň výhody jsou: nízká hmotnost, tichý chod a současně vysoký výkon. Stříkací pistole jsou další součástí naší nabídky. Díky nim můžete stříkat většinou všechny druhy laků a i běžných interiérových barev. Dosáhnete také výrazně hladšího nátěru, než při práci se štětcem. Vyfukovací pistole slouží k čištění povrchů nebo vyfukování nasucho. V neposlední řadě u nás pořídíte i příslušenství ke kompresorům, hadice a navijáky.

Specializujeme se na značky s léty ověřenými výrobky. Mezi výrobce patří GÜDE, ERBAEXTOLEINHELL a další. Neváhejte a vyberte si u nás z pestrého sortimentu za bezkonkurenčně nízké ceny! Pokud potřebujete poradit, tak nás kontaktujte. Náš školený personál Vám poradí a odpoví na dotazy.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.