Sport, outdoor

Oblíbenosti Hodnocení Ceny Ceny
Sport, outdoor

V dnešní uspěchané době je si potřeba udělat čas na sebe. Každý z nás by se měl věnovat nějakému sportu. Pohyb je zdraví a tělu prospěšný. Na léto tu máme vodní sporty, pro které můžeme nabídnout čluny, plavecké brýle, potápěčské sady a jiné plovací pomůcky. Dále tu máme in-line brusle a skate. V nabídce též máme cyklistické vybavení. Pro domácí zacvičení můžete zakoupit fitness nářadí, se kterým se pěkně zpotíte a odreagujete se. Navíc tím uděláte něco málo dobrého pro Vaše zdraví. Na zimu v našem sortimentu naleznete lední brusle a pro sjíždění kopců boby, kluzákylyže, snowboardy i sáňky. Pro příznivce přírody naleznete u nás sortiment na camping. S námi se tak může vydat bez obav pod spacák. Zažít nezapomenutelné zážitky z pobytu venku. Bez vymožeností moderního světa.

V našem nabízeném sortimentu máme pouze kvalitní produkty od výrobců PLASTKON, INTEX, BANQUET, SPORTWELL, MEVA, EXTOL a dalších. Budeme rádi, pokud využijete naší nabídky zboží za skvělé ceny! Většinu zboží máme skladem. Věříme, že budete spokojeni. Pokud si nevíte rady s vhodným výběrem, tak Vám rádi poradíme.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.