Bosch Food processor, MultiTalent 8, 1250 W, Černá, Brushed stainless steel MC812M844
Bosch Food processor, MultiTalent 8, 1250 W, Černá, Brushed stainless steel MC812M844 Bosch Food processor, MultiTalent 8, 1250 W, Černá, Brushed stainless steel MC812M844 Bosch Food processor, MultiTalent 8, 1250 W, Černá, Brushed stainless steel MC812M844 Bosch Food processor, MultiTalent 8, 1250 W, Černá, Brushed stainless steel MC812M844 Bosch Food processor, MultiTalent 8, 1250 W, Černá, Brushed stainless steel MC812M844

Bosch Food processor, MultiTalent 8, 1250 W, Černá, Brushed stainless steel MC812M844

Sleva 32%
Food processor MultiTalent 8 1250 W Černá, Brushed stainless steelTechnický přehledPower rating: 1250 WPočet rychlostí: plynulá regulaceMaterial of mixing bowl: Umělá hmotaObjem: 2.4 lMax. conten... Zobrazit celý popis »

4 999 Kč
včetně DPH
7 323 Kč

Množství:   Porovnat
Výrobce: BOSCH HOME
Záruka: 2 roky
Kód / Model: MC812M844
Váha: 7,30 kg

Cena dopravy

Cena dopravy je počítána automaticky dle váhy a typu přepravy.

Tento výrobek zasíláme touto přepravou:

  • Vyzvednutí na výdejním místě v Kerharticích, Sokolská 217: 0 Kč
  • Balíkovna: 59 Kč
  • PPL ParcelShop: 59 Kč
  • Česká pošta - Balík Na poštu: 85 Kč
  • Česká pošta - Balík Do ruky: 99 Kč
  • PPL: 99 Kč

Food processor MultiTalent 8 1250 W Černá, Brushed stainless steel

Technický přehled
Power rating: 1250 W
Počet rychlostí: plynulá regulace
Material of mixing bowl: Umělá hmota
Objem: 2.4 l
Max. content of mix bowl for dough: 1.5 kg
Rozměry spotřebiče: 430 x 250 x 300 mm
Včetně příslušenství: 1 x víko, 1 x hnětací háky z umělé hmoty, 1 x míchací mísa, 1 x umělohmotný mixer, 1 x přídavné struhadlo na hranolky, 1 x strouhací kotouč, 1 x míchací metly, 1 x držák na kotouče, 1 x krájecí kotouč, 1 x pěchovátko, 1 x univerzální nůž, 1 x univerzální drtič, 1 x lis na citrusy

Perfektní výsledky i při zpracování velkého množství surovin
Některé recepty vyžadují silného pomocníka. Díky vysoce výkonnému motoru zpracujete rychle a snadno i velké množství ingrediencí nebo těžké kynuté těsto. Užijte si skvělé výsledky vaření rychleji, než kdy předtím.

Všestranný kuchyňský pomocník: ideální pro sekání, strouhání, krájení, mixování a další
Hledáte všestranného pomocníka do kuchyně, který nahradí jiné spotřebiče? Rychle nakrájí zeleninu nebo naseká ovoce, dokonale uhněte chlebové těsto, namixuje chutné smoothie, naseká cibuli nebo bylinky, nakrájí mrkev. Se všemi těmito funkcemi kuchyňský robot splní každé přání.

XXL mísa a mixér pro velké množství surovin
V míse o objemu 3,9 l zvládnete připravit až 1,5 kg těsta. Vysoce kvalitní tritanový mixér o objemu 1,5 l lehce umixuje koktejly a smoothies do dokonalé konzistence.

Funkce inteligentního rozpoznání příslušenství nastaví vždy správnou rychlost
Nejste si jisti, jakou rychlost zpracování zvolit pro jednotlivé recepty? Bez ohledu na vybrané příslušenství, food procesor automaticky nastaví ideální rychlost pro každý nástroj. Díky barevnému označení navíc vždy hned poznáte, na který pohon příslušenství nasadit.

Odolný vůči rozbití, chuťově a pachově neutrální tritanový mixér
Nejste si jistí, jestli můžete v mixéru rozmixovat i horkou polévku? Pro vysoce kvalitní tritanový mixér o objemu 1,5 l není problém připravit i větší množství horké polévky nebo naopak ledově studené nápoje. Mixér je odolný proti rozbití, pachově i chuťově neutrální a po použití ho lze jednoduše umýt v myčce nádobí.

Optimální nastavení pro jakýkoliv úkol - dokonce i pro ledovou tříšť
Ruční drcení ledu zabere mnoho času. Ulehčete si práci s nekonečně variabilní rychlostí a LED displejem, jakož i s funkcí pro optimální drcení a pulsní funkcí pro práci v intervalech (např. při drcení ledu).

Příslušenství můžete uskladnit v míse
Příslušenství už nemusíte hledat! Pohodlně ho uložíte do 2,3l mísy, ušetříte tak místo v kuchyni a příslušenství bude vždy po ruce. Díky chytrému označení se snadno smontuje. I v té nejmenší kuchyni tak získáte místo navíc.

Jednoduché čištění díky příslušenství, které lze mýt v myčce nádobí
Zabere vám úklid po vaření spoustu času? Díky možnosti umýt většinu příslušenství v myčce nádobí ušetříte čas i energii.

Naseká malé množství bylinek, masa, sýra, zeleniny nebo ovoce
Rádi připravujete pokrmy z čerstvých ingrediencí a s minimální námahou? Univerzální sekáček je ideální pro nasekání malého množství bylinek, masa, sýru, zeleniny a ovoce. Nepotřebujete další náčiní, ingredience připravíte během chvilky a zachováte jejich čerstvost.

Stabilnější a bezpečnější použití díky přísavným gumovým nožičkám
Občas se může při práci spotřebič po stole nechtěně pohybovat. Tomu zamezí gumové nožičky, které se k povrchu přisají a zajistí tak extra stabilitu i maximální bezpečnost.

Extra výkonný motor: lehce zvládne velké množství surovin a náročné úkoly.
Všestranný kuchyňský pomocník: ideální pro sekání, strouhání, krájení, mixování a další.
• XXL mísa s kapacitou 3,9 l, ideální pro velké množství.
Funkce inteligentního rozpoznání příslušenství: správná rychlost se nastaví automaticky pro každé příslušenství, abyste dosáhli vždy dokonalých výsledků.
1.5l tritanový mixér: shatterproof and ideal for mixing hot soups and ice-cold drinks.

Specifikace

Parametry
Příkon 1250 W
Objem 2,4 l
Barva černá
Otáčky (max.ot/min) 15000
Délka kabelu 1,1 m

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.