GARDENA ClickUp! krmítko pro ptáky, 35cm 11380-20
GARDENA ClickUp! krmítko pro ptáky, 35cm 11380-20 GARDENA ClickUp! krmítko pro ptáky, 35cm 11380-20 GARDENA ClickUp! krmítko pro ptáky, 35cm 11380-20 GARDENA ClickUp! krmítko pro ptáky, 35cm 11380-20 GARDENA ClickUp! krmítko pro ptáky, 35cm 11380-20 GARDENA ClickUp! krmítko pro ptáky, 35cm 11380-20 GARDENA ClickUp! krmítko pro ptáky, 35cm 11380-20

GARDENA ClickUp! krmítko pro ptáky, 35cm 11380-20

Sleva 7%
GARDENA ClickUp! krmítko pro ptáky je moderní krmítko, speciálně vyvinuté pro přilákání opeřených hostů do malé zahradní restaurace. Toto místo je ve vaší zahradě velkým poutačem. Atraktivní a st... Zobrazit celý popis »


Množství:   Porovnat
Výrobce: GARDENA
Záruka: 5 let
Kód / Model: 11380-20
Váha: 0,80 kg

Prodloužená záruka - 5 let Prodloužená záruka Značka kvality - 5 let záruky

Cena dopravy

Cena dopravy je počítána automaticky dle váhy a typu přepravy.

Tento výrobek zasíláme touto přepravou:

  • Vyzvednutí na výdejním místě v Kerharticích, Sokolská 217: 0 Kč
  • Balíkovna: 59 Kč
  • PPL ParcelShop: 59 Kč
  • Česká pošta - Balík Na poštu: 85 Kč
  • Česká pošta - Balík Do ruky: 99 Kč
  • PPL: 99 Kč

Popis

GARDENA ClickUp! krmítko pro ptáky je moderní krmítko, speciálně vyvinuté pro přilákání opeřených hostů do malé zahradní restaurace. Toto místo je ve vaší zahradě velkým poutačem. Atraktivní a stylový design krmítka a ptáci nabízí nádherný pohled. Krytý dávkovač krmiva je vyroben z vysoce průhledného akrylátového skla (materiál PMMA), takže můžete sledovat malé návštěvníky, jak si na krmení pochutnávají. Robustní plast vydrží bez poškození různé povětrnostní podmínky. Je odolné vůči UV-záření, teplu i mrazu, což znamená, že se ptáci mohou ve vaší zahradě nakrmit kdykoliv během celého roku. Díky zástrčnému mechanismu se krmítko jednoduše připevní k rukojeti z modřínového dřeva (není součástí balení) a v případě potřeby se zase odpojí. Toto připojení na jedno kliknutí je extrémně stabilní a neviklá se, takže se ptáci ani nebojí, ani nezraní neočekávanými pohyby a krmítko nespadne. Praktický dávkovač krmiva lze naplnit běžně dostupným krmivem pro ptáky (jako jsou např. slunečnicová semínka) odejmutím vrchlíku a doplněním krmiva do dávkovače. Krmítko lze z důvodu čištění zcela rozebrat a vložit do myčky. Čisté a hygienické krmítko zaručuje vysoce kvalitní materiál, pravidelné čištění a krmivo chráněné před vlhkostí. Úzká miska na zrní navíc zabraňuje kontaminaci krmiva trusem ptáků, který může přenášet nemoci. GARDENA poskytuje na tento kvalitní produkt pětiletou záruku.

Parametry:
• Průměr: 15,2 cm
• Výška: 35 cm
• Materiál: mrazuvzdorný PMMA
• Barva: transparentní

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.