GARDENA Zavlažování během dovolené se zásobníkem vody – sada 13366-20
GARDENA Zavlažování během dovolené se zásobníkem vody – sada 13366-20 GARDENA Zavlažování během dovolené se zásobníkem vody – sada 13366-20 GARDENA Zavlažování během dovolené se zásobníkem vody – sada 13366-20 GARDENA Zavlažování během dovolené se zásobníkem vody – sada 13366-20

GARDENA Zavlažování během dovolené se zásobníkem vody – sada 13366-20

Sleva 0%
Ať už jste na dovolené nebo na služební cestě nebo jste doma, ale příliš zaneprázdněni - díky GARDENA zavlažovací sadě se již nemusíte starat o zavlažování domácích rostlin. Bezpečné zavlažování ... Zobrazit celý popis »


Množství:   Porovnat
Výrobce: GARDENA
Záruka: 2 roky
Kód / Model: 13366-20
Váha: 2,30 kg

Cena dopravy

Cena dopravy je počítána automaticky dle váhy a typu přepravy.

Tento výrobek zasíláme touto přepravou:

  • Vyzvednutí na výdejním místě v Kerharticích, Sokolská 217: 0 Kč
  • Balíkovna: 59 Kč
  • PPL ParcelShop: 59 Kč
  • Česká pošta - Balík Na poštu: 85 Kč
  • Česká pošta - Balík Do ruky: 99 Kč
  • PPL: 99 Kč

Popis

Ať už jste na dovolené nebo na služební cestě nebo jste doma, ale příliš zaneprázdněni - díky GARDENA zavlažovací sadě se již nemusíte starat o zavlažování domácích rostlin.

 

Bezpečné zavlažování - není potřebné připojení na vodovodní kohoutek - Díky přiloženému zásobníku na vodu o objemu 10,5 l a čerpadlu, které jsou součástí sady, nepotřebuje automatické zavlažování rostlin v květináčích žádnou přípojku vody.

Automatické zavlažování pro max. 36 pokojových rostlin - Zavlažování o dovolené - sada zavlažuje automaticky až 36 pokojových rostlin po dobu 1 minuty denně a je ideální pro rostliny s různými požadavky na vodu.

Udržitelné a inteligentní řešení - Přídavná nádrž na vodu byla vyrobena z více než 80 procent z recyklovaného materiálu a nabízí optimální využití vody díky funkci fixace filtru v zásobníku. Zásobník lze dodatečně využít pro skladování drobného nářadí a pro větší objem vody lze propojit několik zásobníků vedle sebe.

Připraveno k okamžitému použití v několika krocích - Zavlažování o dovolené - sada se snadno nastavuje a obzvláště snadno používá – instalace probíhá v několika krocích a nevyžaduje programování.

  • Použití Zavlažování pro max. 36 rostlin v květináčích
  • Sada se systémovými díly 10,5 l zásobník na vodu s možností rozšíření, transformátor, čerpadlo, 3 kapkové rozdělovače po 12 vývodech, 9 m rozdělovací trubky, 30 m kapací hadice, 36 držáků trubky, 20 koncovek
  • Průtok vody Výstupy: světlý 15 ml/min., středně šedý 30 ml/min., tmavý 60 ml/min l/h
  • Zdroj energie Elektricky napájený, kompletně utěsněný, nízkonapěťový transformátor pro použití uvnitř i venku

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.