Dětský svět & Hračky

G21
Oblíbenosti Hodnocení Ceny Ceny
Dětský svět & Hračky

Každý, kdo má doma dítě ví, že není vůbec lehké ho zabavit. A právě zabavu pro děti za Vás vyřeší hračky od nás! Ideální a bezpečnou hračku zde najdete pro všechny věkové kategorie. Pro kluky, holky a i pro ty nejmenší a dětská vozítka. Máme velký výběr společenských her, interaktivních hraček, kreativních a naučných hraček. Pro kluky tu jsou autíčka, vláčky, autodráhy, RC modely a stavebnice. Naopak pro holky tu máme panenky, kočárky, postýlky, kuchyňky a hry na profese. Mezi velmi oblíbené se zase vrací zpět dřevěné a plyšové hračky. Rozdělujeme také mezi hračkami na zahradu a hračkami do vody. Každy se určitě musí připravit na zimu a vybavit své dítě boby a sáněmi pro kouzelné prožití bílé zimi. Nabídka kojeneckých potřeb mluví sama za sebe.

U našeho nabízeného sortimentu si můžete být jistí bezpečností, nezávadností, odolností a kvalitou výrobků. Specializujeme se pouze na prověřené výrobce TEDDIES, PLASTKON, G21, BUDDY TOYS, PROSPERPLAST, INTEX a další. Budeme rádi, pokud využijete naší nabídky zboží za skvělé ceny! Věříme, že budete spokojeni.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.