FORESTINA Profík Tekuté železo 200ml - působí proti chloróze 1219031
FORESTINA Profík Tekuté železo 200ml - působí proti chloróze 1219031

FORESTINA Profík Tekuté železo 200ml - působí proti chloróze 1219031

PROFÍK je řada profesionálních výrobků do které patří jak hnojiva tak substráty. Tekuté železo je speciální suspenzní hnojivo určené pro rostliny, které mají zvýšený nárok na tento prvek (Fe) neb... Zobrazit celý popis »


Výrobce: FORESTINA
Kód / Model: 1219031

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

PROFÍK je řada profesionálních výrobků do které patří jak hnojiva tak substráty. Tekuté železo je speciální suspenzní hnojivo určené pro rostliny, které mají zvýšený nárok na tento prvek (Fe) nebo trpí jeho nedostatkem. Nedostatek železa se projevuje tzv. chlorózou - blednutím a žloutnutím listů u rostlin pěstovaných na vápnitých půdách. Můžeme jej používat preventivně nebo následně. Díky vyšší hodnotě pH je hnojivo rostlinami velmi dobře přijímáno a jednotlivé živiny maximálně využity. Aplikace může být prováděna zálivkou nebo postřikem na list.

Charakteristika:

Kapalné suspenzní hnojivo
5% železa (vodorozpustné železo) + 3% síry (vodorozpustná síra SO4)

Použítí:
Tekuté železo je kapalné hnojivo, které aplikujeme na povrch půdy zálivkou nebo postřikem na list. Postřik na list se však nedoporučuje provádět na přímém slunci. Před použitím obsah lahve důkladně protřepeme.

Dávkování:
Hnojivý roztok k zálivce připravíme smícháním 15 ml hnojiva (po okraj naplněné víčko) s 3 l vody. Roztok určený k postřiku na list připravíme smícháním 15 ml hnojiva (po okraj naplněné víčko) s 15 l vody. Rostliny hnojíme 2 - 3x měsíčně v době vegetace (březen až říjen), v zimním období 1x za měsíc. Nepřekračujte doporučené dávkování !
Balení 200 ml je cca 40 l zálivky - 200 l postřiku.

Hlavní termíny pro aplikaci hnojiva:
celoročně

Upozornění:
Tyto údaje jsou pouze informativní. Prodejce neručí za škody způsobené nesprávným použitím hnojiva.

ilustrační foto

Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku. Výrobek je klasifikován jako nebezpečný podle nařízení 1272/2008 CLP.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.