Bydlení a doplňky

V této kategorii nejsou žádné produkty.
Bydlení a doplňky

Potřebujete aktuálně do domácnosti o postel, křeslo nebo pohovku navíc? Tak tu máme nafukovací nábytek, který se hodí pro tito případy. Jejich nespornou výhodou je skladnost, rozsah použití a úspora financí. Přijede-li k Vám kamarád na víkend, nebo se chystáte na dovolenou, tak máte jistotu pohodlí a komfortu. Nemusíte se obávat nafukování. Nafukovat můžete pomocí jednoduchých ručních pump nebo nožních mechanických pump. Další možností je využití elektrických pump, které zajišťují rychlejší a pohodlnější nafukování. 

Dále nabízíme regály, poličky a věšáky, které budou vkusně doplňovat krásu Vašeho domu a plnit svojí funkci uskladnění věci. Krásné designované stojany, botníky a stoličky budou vévodit Vaší předsíni.
V neposlední řadě tu máme bytové dekorace a vánoční dekorace, které dokáží probudit tu pravou atmosféru vánočních svátku.

Vše nabízíme jen od špičkových a léty ověřených výrobců, mezi které patří INTEX, RETLUX a dalších. Většinu zboží máme skladem, a tak Vám ho rychle doručíme. Navíc zde najdete výrobky za bezkonkurenční ceny! Potřebujete-li poradit a pomoci s výběrem, tak se obraťte na náš odborný personál.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.