GARDENA Combisystem KST Hrablo na sníh, 40 cm 3240-20
GARDENA Combisystem KST Hrablo na sníh, 40 cm 3240-20 GARDENA Combisystem KST Hrablo na sníh, 40 cm 3240-20 GARDENA Combisystem KST Hrablo na sníh, 40 cm 3240-20 GARDENA Combisystem KST Hrablo na sníh, 40 cm 3240-20

GARDENA Combisystem KST Hrablo na sníh, 40 cm 3240-20

Hrablo na sníh GARDENA KST 40 se díky lehké a pevné plastové lopatě a šířce záběru 40 cm hodí k odklízení sněhu z menších ploch. Široké žebrování plastové lopaty umožňuje hladké klouzání při proh... Zobrazit celý popis »


Výrobce: GARDENA
Kód / Model: 03240-20

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Hrablo na sníh GARDENA KST 40 se díky lehké a pevné plastové lopatě a šířce záběru 40 cm hodí k odklízení sněhu z menších ploch. Široké žebrování plastové lopaty umožňuje hladké klouzání při prohazování cesty a díky jemné povrchové struktuře se na lopatu nelepí žádný sníh. Zvýšené boky brání sklouzávání sněhu a široký okraj poskytuje vysokou stabilitu. Plast je odolný vůči posypové soli a mrazu až do teploty -40 °C. Hrana je vyrobena z odolného pružného plastu, odolného vůči opotřebení. Díky tomu lze pracovat méně hlučně. Hrablo se tak hodí i na nerovné povrchy, jako je například přírodní kámen a dlažba. Hrablo na sníh combisystem KST 40 je vhodné ke všem násadám GARDENA combisystem. Záruční doba hrabla na sníh je 25 let.

Technické parametry
- Pracovní šířka: 40 cm
- Kategorie produktu: Hrablo na sníh
- Řada (zahradní náčiní): Gardena Combisystem

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.