KLUDI Esprit dřezová jednopáková baterie chrom 568030540
KLUDI Esprit dřezová jednopáková baterie chrom 568030540 KLUDI Esprit dřezová jednopáková baterie chrom 568030540 KLUDI Esprit dřezová jednopáková baterie chrom 568030540

KLUDI Esprit dřezová jednopáková baterie chrom 568030540

KLUDI Esprit dřezová jednopáková baterie chrom 568030540 dřezová jednopáková baterie DN 10 uzavřená páka jednootvorová montáž třída průtoku Z PCA Caché-perlátor M 16,5 x 1 keramická kar... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 568030540

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

KLUDI Esprit dřezová jednopáková baterie chrom 568030540

dřezová jednopáková baterie DN 10
uzavřená páka
jednootvorová montáž
třída průtoku Z
PCA Caché-perlátor M 16,5 x 1
keramická kartuše s pojistkou proti opaření
otočný výtok (360°)
rychlomontážní systém
flexibilní přípojky G 3/8

Esprit je jednou z nejznámějších a nejúspěšnějších celosvětových lifestylových značek a nabízí se svými kolekcemi šikovný, cenově dostupný luxus určený pro mladou, konzumní veřejnost. Esprit home prezentuje designérské interiérové produkty s aktuální lifestylovou kvalitou za přijatelné ceny. Mezinárodní skupina Kludi se věnuje odjakživa emocionálnímu a funkčnímu využití vody v koupelně a kuchyni. Vždy s požadavkem rozvíjení a nasazení cenově dostupných a vysoce hodnocených značkových designérských návrhů. Spoluprací značky Kludi a Esprit se spojují dvě rozdílné koncepce a vytvářejí poutavé synergie: renomovaného koupelnového specialisty a globální Fashion a Lifestyle pojem. Aby si značka Kludi zachovala i nadále své jméno značkového interpreta, neustále se hledají nové inovace a moderní, designerové a produkční koncepce.

Kludi představuje spolu s Esprit home bath concept moderní, navzájem sladěné a kompletní koupelnové styly. Všechny prvky jsou modulárně sestavitelné, flexibilní a se svým jedinečným řešením jsou vhodné jak do hlavní koupelny, tak i do koupelny pro hosty. O větší jedinečnost se postará 5 koupelnových stylů.

Lifestylová značka Esprit a specialista na baterie Kludi představují 3 nové dřezové baterie pro moderní kuchyni. Baterie značky Esprit home kitchen jsou zaměřené na lifestylově orientované zákazníky. Nabízejí dokonalý design, který je možné spojit s více styly.

ILUSTRAČNÍ FOTO

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.