BOSCH GHE 18V-60 Aku nůžky na živé ploty (solo) 06008C9000
BOSCH GHE 18V-60 Aku nůžky na živé ploty (solo) 06008C9000 BOSCH GHE 18V-60 Aku nůžky na živé ploty (solo) 06008C9000

BOSCH GHE 18V-60 Aku nůžky na živé ploty (solo) 06008C9000

Vynikající řezný výkon s ergonomickou konstrukcí a snadnou manipulací díky nízké hmotnostiVýkonné nůžky na živý plot – bezuhlíkový motor zajišťuje silný výkon pro náročné úkoly a dlouhou životnos... Zobrazit celý popis »


Výrobce: BOSCH
Kód / Model: 06008C9000

Popis

Vynikající řezný výkon s ergonomickou konstrukcí a snadnou manipulací díky nízké hmotnosti

  • Výkonné nůžky na živý plot – bezuhlíkový motor zajišťuje silný výkon pro náročné úkoly a dlouhou životnost.
  • Plynulé stříhání – Systém Bosch proti zasekávání zabraňuje zaseknutí nože i při stříhání silnějších větví
  • Nízká hmotnost a ergonomický design – Minimalizuje únavu uživatele, zejména při stříhání hustých živých plotů

Funkce a klíčové vlastnosti

 Systém Anti-BlockingDelší životnost motoru – delší doba chodu – vyšší výkon díky bezuhlíkovému motoru Špice čepele s ostrými zuby na přeříznutí silných větví, které standardní zuby nezvládnou Čepel nářadí je broušená diamantem, aby byly zuby maximálně ostré.

Technické parametry

Rozteč zubů23 mm
Jmenovitý počet zdvihů při volnoběhu3 000 zdvihy/minutu
Hmotnost bez akumulátoru3 kg

GHE 18V-60 Professional je výkonné akumulátorové nářadí pro tvoji zahradu – jeho bezuhlíkový motor zajišťuje silný výkon a dlouhou životnost. Umožňuje nepřetržité stříhání středně hustých živých plotů, zatímco systém Bosch proti zasekávání zabraňuje zaseknutí nůžek na živý plot. Kapacita střihu 20 mm zajišťuje, že můžeš hladce a pohodlně stříhat i silnější větve. Nůžky GHE 18V-60 Professional jsou lehké a ergonomické. Díky tomu se téměř neunavíš – zejména při stříhání hustých živých plotů.

GHE 18V-60 Professional je profesionální akumulátorové řešení pro stříhání živých plotů. Je kompatibilní se všemi akumulátory a nabíječkami ze systému Bosch Professional 18V. Je také kompatibilní s AMPShare, aliancí akumulátorů různých značek.

Prodlužte si záruku na elektrické nářadí.

Profesionální elektrické nářadí a lithium-iontové akumulátory Bosch včetně nabíječek splňují nejvyšší nároky na kvalitu. Z tohoto důvodu vám nabízíme speciální servisní balíček. A sice zdarma.

3-letá záruka na elektrické nářadí. Platí pro profesionální modré elektrické nářadí a měřicí přístroje Bosch. Výjimku tvoří vysokofrekvenční nářadí, průmyslové akumulátorové šroubováky a pneumatické nářadí, příslušenství, které je součástí dodávky, a dále akumulátory a nabíječky.

Další informace najdete v záručních podmínkách.

Využijte servis Premium pro akumulátory.

2-letý servis Premium pro akumulátory a nabíječky. Platí pro veškeré profesionální modré lithium-iontové akumulátory Bosch včetně nabíječek. Pokud se během doby trvání servisu Premium pro akumulátory vyskytne u zaregistrovaného akumulátoru nebo zaregistrované nabíječky závada na základě vady materiálu nebo výrobní vady nebo opotřebení, firma Bosch ho (ji) vymění (případně také za následující model). Vyměněné akumulátory a nabíječky přecházejí do vlastnictví firmy Bosch.

Další informace najdete v podmínkách účasti.

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.