Jak proměnit úklid na zábavu

 

Věděli jste, že čištěním se uvolňuje adrenalin a zvyšuje úroveň vzrušení?

 

Tato těžká doba zasáhla každého. Některých méně a jiných zase více. Jsme jedinečné bytosti, které jinak vnímají různé situace. Ale, proč se na to nepodívat z té pozitivnější strany? Konečně máme více času na sebe, naše rodiny a hlavně na naše příbytky. Vánoční čas se pomalu blíží a neměli byste vše nechávat na poslední chvíli, když to můžete udělat teď. Konečně máte čas utřít prach i z těžko dostupných míst, po věnovat se žaluziím a nejen oknům, dokonce pokud se zbavíte špíny za radiátorem, budete se cítit šťastnějšími a je to vědecky dokázáno!

 

Slovo úklid v mnohých vyvolává negativní myšlenky. Je to činnost, kterou skoro nikdo nedělá s nadšením ale, pokud si na ni vyhradíte konkrétní čas, zařídíte si, aby Vás nikdo nerušil, nalijete si pohár vína nebo jiné tekuté dobroty a pustíte si Vašeho oblíbeného interpreta tak hlasitě jak jenom budete chtít, stává se z nepříjemné činnosti, krásně strávený podvečer.

K co nejlepšímu zážitku Vám pomůžou výrobky, přístroje nebo čisticí prostředky, které Vám práci usnadní a zjednoduší.

 

S LEIFHEIT Window Cleaner vysavačem 51001 se už nikdy nebudete mračit při myšlenkách na mytí oken. Vysavač leští okna bez skvrny díky elektrickému odsáváním vody. Je vhodný na klasické i střešní okna, zrcadla, sprchové kouty, dlaždice. Doplňkový pomocník k mytí oken je i čistič žaluzií. V těch se totiž také usazuje prach, ale díky speciálnímu vláknu, čistič přitahuje a zachycuje všechny nečistoty.

 

 

S LEIFHEIT Čističem radiátorové 41216 si už nemusíte odepírat sušení dlouhého prádla na radiátorech, kvůli pavučinám a prachu za ním. S tímhle malým a šikovným pomocníkem je za radiátorem čistě raz - dva. Je vhodný na mokré i suché použití a návlek můžete prát v pračce.

 

 

 

LEIFHEIT REGULUS Supra mechanický zametač koberců 11950 je vhodný pro všechny typy podlah a také špatně dostupných míst pod nábytkem. Ani Vám se nechce neustále vytahovat vysavač, když se pohraje se psem, který nechává chlupy, nebo když v koupelně vymýšlíte nový účes a z tolika variací Vám vypadne pár vlasů? Tak tenhle výrobek by neměl chybět ve vaší domácnosti. Gumový kartáč je speciálně vyvinutý pro úklid prašných prostorů. Nevíří prach a je vhodný i na hladké a měkké povrchy. Vaši podlahu důkladně zamete, ale zároveň ji nepoškodí.

 

S LEIFHEIT MOPO 55096 se už nikdy nebudete muset natahovat s plným vědrem vody, který se někdy i vylije. Díky integrovaným kolečkům můžete přecházet z místnosti do místnosti. Také ždímání hadru ručně je již minulostí. Mop má speciální ždímací systém, který ušetří vaše jemné ruce a záda. Vyměnitelné návleky ze speciálních syntetických mikrovláken je možné prát v pračce až na 60 ° C a bez aviváže.

 

 

LEIFHEIT taky nabízí univerzální rozprašovací čistič. Čistič určený na koupelnu nebo sklo a různé druhy čističe na laminátové podlahy, silně znečištěné podlahy nebo koncentráty s leštidlem.

Tak co, kdo dnes bude uklízet? :)

Produkty vztahující se k článku

0 Comments To "Jak proměnit úklid na zábavu"

Napsat komentář

Vaše jméno:


Váš komentář: Note: HTML is not translated!

Opiště kód z obrázku do políčka níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.