Ruční nářadí Bosch pro kutily i profesionály

16.10.2023
4 min.
Od redakce Kamody.cz

Zelené nářadí, určené pro kutily a domácnosti, je zaměřené zejména na pohodlné používání a praktické využití. Přesto je díky kvalitním materiálům a preciznímu zpracování velmi odolné. Nářadí se pyšní prvotřídní ergonomií a je dostupné jak jednotlivě, tak v praktických sadách, které pokryjí veškeré základní aplikace v každé domácnosti.

 

Modré nářadí, určené pro profesionály, klade důraz především na preciznost a přesné výsledky. Pečlivě zvolené materiály poskytují maximální odolnost a výrazně překračují standardy v daném odvětví. Nářadí navíc disponuje řadou speciálních funkcí a detailních prvků, které i zkušeným řemeslníkům značně usnadní každodenní práci.

 

Objevte ruční nářadí Bosch DIY a Professional

Objevte šroubováky Bosch

Šroubováky Bosch poskytují nadstandardní kvalitu díky robustním kovovým hřídelím. Pyšní se vysoce přesnými magnetickými hroty, ergonomickou rukojetí s měkkým pogumováním a chytrým šestihranným designem, který zabraňuje odvalení šroubováku. Profesionální modely navíc disponují zcela průchozím dříkem, pákovým převodem a kovovou koncovkou rukojeti.

 

Objevte kleště Bosch

V sortimentu Bosch naleznete nejrůznější typy kleští pro každou aplikaci. Ať už sháníte kombinované, odizolovací, či diagonální kleště, můžete se spolehnout na prvotřídní kvalitu a snadné ovládání. Díky ergonomické rukojeti a efektivnímu pákovému převodu je manipulace velmi jednoduchá a detailní zpracování zajišťuje precizní výsledky.

 

Objevte klíče Bosch

Sady ráčnových klíčů Bosch se vyznačují univerzálním využitím díky otevřeným a očkovým zakončením. Použitím korozivzdorné chrom-vanadové oceli bylo dosaženo potřebné robustnosti a vysokého krouticího momentu. Klíče jsou navrženy pro práci ve stísněných prostorech, k čemuž napomáhá pracovní úhel pouhých 5 stupňů, respektive 3 stupně u profesionální řady.

 

Objevte nože Bosch

Výsuvné, odlamovací i zavírací nože Bosch si poradí s řezáním nejrůznějších materiálů. Od lepicí pásky, přes karton až po koberce. Nabízí rychlou a bezpečnou výměnu čepelí a disponují ergonomickou rukojetí pro pohodlný úchop. Zaručují vždy ostrý řez a díky své robustnosti jsou velmi odolné a spolehlivé i při dlouhodobém používání.

 

Objevte sady ručního nářadí Bosch

Vyberte si z řady kutilských i profesionálních sad nářadí Bosch a rozšiřte svůj arsenál o nové a všestranné pomocníky. Každý produkt spojuje stejný koncept zaměřený na odolnost, snadné ovládání a praktické využití. Většina sad je uložena v látkových pouzdrech, či kufřících pro jednoduché přenášení a skladování. Najděte tu správnou kombinaci nářadí pro vaše potřeby a pusťte se do práce bez starostí.

 

Objevte kladiva Bosch

Kladiva Bosch jsou perfektně vyvážená a optimálně přenášejí energii úderu. Jsou speciálně navržena pro zvýšení ochrany uživatele, k čemuž přispívá především pogumovaná rukojeť Softgrip, která snižuje vibrace během nárazu. Kvalitní uhlíková ocel dodává kladivům požadovanou odolnost, abyste se mohli do práce pořádně opřít.

 

Objevte také…

 
0 Comments To "Ruční nářadí Bosch pro kutily i profesionály"

Napsat komentář

Vaše jméno:


Váš komentář: Note: HTML is not translated!

Opiště kód z obrázku do políčka níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.