Honeywell ROUND termostat digitální bezdrátový pokojový Y87RF2024
Honeywell ROUND termostat digitální bezdrátový pokojový Y87RF2024

Honeywell ROUND termostat digitální bezdrátový pokojový Y87RF2024

Bezdrátový jednozónový termostat Round přináší jednoduchou a cenově dostupnou regulaci teploty pro vaši domácnost nebo kancelář. Jeho moderní a zároveň stylový design se hodí do každého interiéru... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: Y87RF2024

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Bezdrátový jednozónový termostat Round přináší jednoduchou a cenově dostupnou regulaci teploty pro vaši domácnost nebo kancelář. Jeho moderní a zároveň stylový design se hodí do každého interiéru. Ovládání termostatu je velmi snadné. Stačí jen otáčet obvodovým prstencem doleva pro snížení a doprava pro zvýšení požadované teploty.

Reléová jednotka BDR91 je pak určená pro spínání zdrojů tepla. V případě, že systém Evotouch vyšle požadavek na sepnutí zdroje tepla, je signál bezdrátově přenesen do reléové jednotky, která zdroj tepla sepne. lokalizovaná verze určená pro ČR sada obsahuje termostat T87RF2025 a releový modul BDR91 díky své jednoduchosti ideální i pro seniory

Bezdrátový jednozónový termostat Evohome Round
Honeywell Round je moderní digitální prostorový termostat s podsvíceným displejem a velmi snadným ovládáním. Pro zvýšení teploty jednoduše otočíte obvodovým prstencem doprava, nebo doleva pro snížení teploty. Honeywell Round je bezdrátový a k propojení s kotlem není potřeba žádných kabelů. Termostat můžete umístit kdekoliv v domácnosti a toto umístění libovolně měnit podle svých aktuálních potřeb. Napájen je dvojicí baterií typu AA s životností až 2 roky a na jejich nízkou kapacitu nabití vás upozorní indikátor.

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.