Kleště telefonní přímé 160 mm, 100-00626
Kleště telefonní přímé 160 mm, 100-00626

Kleště telefonní přímé 160 mm, 100-00626

Kleště telefonní přímé 160 mm Kleště jsou vyrobeny kováním ze speciální nástrojové oceli a zakaleny v oleji, povrchově chromovány pro vyšší pevnost a odolnost vůči korozivním vlivům. Štípací bři... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 100-00626

Popis

Kleště telefonní přímé 160 mm

Kleště jsou vyrobeny kováním ze speciální nástrojové oceli a zakaleny v oleji, povrchově chromovány pro vyšší pevnost a odolnost vůči korozivním vlivům. Štípací břit čelisti je dodatečně kalen indukčně pro vyšší tvrdost. Pohodlné a pevné uchopení kleští zajistí ergonomicky zpracovaná dvoukomponentní rukojeť. Čelisti jsou konstruovány pro uchopení plochých materiálů a pro štípání drátů všech typů (pro měkké, středně tvrdé a tvrdé kovy). Kleště naleznou uplatnění ve všech řemeslných a hobby dílnách.

*plynulé otevírání a zavírání čelistí zajišťuje frézovaný a přesně usazený čep *rukojeť dvoukomponentní protiskluzová *půlkulatá přímá čelist s břity

ILUSTRAČNÍ FOTO

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.