ALVEUS Variant 30 kuchyňský dřez nerez, satin 1009014
ALVEUS Variant 30 kuchyňský dřez nerez, satin 1009014 ALVEUS Variant 30 kuchyňský dřez nerez, satin 1009014

ALVEUS Variant 30 kuchyňský dřez nerez, satin 1009014

Díky různému uspořádání dřezů Variant všechny individuální potřeby a vize vzhledu kuchyně mohou být snadno splněny. Můžete si vybrat mezi deseti modely. Každý najde nejvíce zajímavé tvary a rozmě... Zobrazit celý popis »


Výrobce: ALVEUS
Kód / Model: 1009014

Popis

Díky různému uspořádání dřezů Variant všechny individuální potřeby a vize vzhledu kuchyně mohou být snadno splněny. Můžete si vybrat mezi deseti modely. Každý najde nejvíce zajímavé tvary a rozměry, které se spojí na pracovní desce a vytvoří jedinečný vzhled kuchyně. Montáž dřezů se spodní montáží /pod pracovní desku/ se doporučuje pro pracovní desky z přírodního kámene, kompozitu nebo impregnovaného dřeva. Dřezy řady VARIANT jsou vyrobeny z nerezu ve struktuře satin.
Kromě širokého výběru vaniček Vám také můžeme nabídnout řadu zajimavých doplňků.

Montáž: dřezy se spodní montáží(U)

Rozměr skříňky: 400 mm
Rozměr vaničky: 340 x 420 x 185 mm
Verze: bez orientace
Struktura povrchu: Satin - nerezová ocel CrNi 18/10 je odolná vůči korozi (vytváří uhlazený, jednoduchý na údržbu čistoty nerezový povrch).
Příslušenství v ceně: sifon, sítkový ventil 3 1/2"

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.