GARDENA Držák na zeď pro robotické sekačky city/life/minimo 4045-60
GARDENA Držák na zeď pro robotické sekačky city/life/minimo 4045-60 GARDENA Držák na zeď pro robotické sekačky city/life/minimo 4045-60 GARDENA Držák na zeď pro robotické sekačky city/life/minimo 4045-60 GARDENA Držák na zeď pro robotické sekačky city/life/minimo 4045-60 GARDENA Držák na zeď pro robotické sekačky city/life/minimo 4045-60 GARDENA Držák na zeď pro robotické sekačky city/life/minimo 4045-60

GARDENA Držák na zeď pro robotické sekačky city/life/minimo 4045-60

Prostorově úsporné skladování pro robotické sekačky SILENO minimo, (smart) SILENO city a (smart) SILENO life a nabíjecí stanice. Pokud robotickou sekačku během zimy nepoužíváte, můžete ji pomocí... Zobrazit celý popis »


Výrobce: GARDENA
Kód / Model: 4045-60

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Prostorově úsporné skladování pro robotické sekačky SILENO minimo, (smart) SILENO city a (smart) SILENO life a nabíjecí stanice.

Pokud robotickou sekačku během zimy nepoužíváte, můžete ji pomocí nástěnného držáku GARDENA uložit obzvláště prostorově úsporně na suchém a nemrznoucím místě v garáži nebo ve sklepě. Pevný kovový držák nabízí nejen prostor pro sekačku, ale také pro nabíjecí stanici. Nástěnný držák je kompatibilní se všemi modely SILENO minimo, (smart) SILENO city a (smart) SILENO life.

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.