Kotle

V této kategorii nejsou žádné produkty.
Kotle

Kotel je další důležitou součástí domácnosti. Nejen kvůli ohřevu vody, ale hlavně kvůli teplu a to především v chladnějších měsících. Kdo by přece nechtěl mít doma teplo?

Nabízíme opravdu pestrý a široký výběr kotlů všech druhů. Najdete u nás elektrokotle, které jsou šetrné k životnímu prostředí, protože neprodukují žádné emise. Máme také plynové a kondenzační kotle šetrné k ovzduší a s vysokým výkonem. Dále nabízíme kotle na tuhá paliva, u kterých je jako topivo nejčastěji používané dřevo, brikety nebo uhlí. Kotle se pak dělí na kotle na biomasu, na pelety, automatické a na ruční podávání. Samozřejmě si u nás pohodlně vyberete i příslušenství, kouřovody a odkouření.

Specializujeme se na kvalitní a ověřené výrobce jako je ARISTON, ATMOS, BENEKOV, BUDERUS, DAKON, EDILKAMIN, JUNKERS, PROTHERM, VIADRUS, VERNER aj.

V případě, že budete potřebovat poradit s výběrem vhodného kotle, neváhejte nás kontaktovat. Můžete telefonicky nebo i na e-mail a my Vám rádi poradíme a pomůžeme vybrat to nejlepší právě pro Vás.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.