Drogerie

V této kategorii nejsou žádné produkty.
Drogerie

Každý z nás by měl dodržovat určité hygienické návyky. Díky nímž jsme schopni si uchovat zdraví a vyrovnat se tak s okolními vlivy. Vždyť staré české přísloví říká "Čistota půl zdraví". Proto nabízíme kvalitní drogerii a drogistické zboží, které Vám s tím pomůže. V první řadě tu máme prací prostředky pro Vaše oblečení, aby bylo čisté a mělo nádhernou vůni. Pro péči o vlasy nabízíme šampony a balzámy. Dalším krokem je péče o naše tělo. V tom nám pomáhají různé krémy, oleje gely, pěny a další. Důležitou je udržování zubní hygieny pro zdravý a silný chrup. Pro krásu zevnějšku jsou určeny prostředky na holení, depilaci. Zvláště potom kosmetické pomůcky a kosmetika. Na jednorázovou potřebu nabízíme dětské plenky, papírové utěrky a kapesníčky. Nezapomínejme též na tampóny, vložky a toaletní papír. Na udržení čistoty v koupelně i wc nabízíme čistící, dezinfekční prostředky, čističe odpadu a ekologické dezinfekční prostředky. Špína a nepořádek, tak nebudou mít tu nejmenší šanci.

V našem nabízeném sortimentu máme pouze kvalitní produkty od výrobců LINTEO, BRAUN, KLEENEX, SCHWARZKOPF a dalších. Budeme rádi, pokud využijete naší nabídky zboží za skvělé ceny! Většinu zboží máme skladem. Věříme, že budete spokojeni. Pokud si nevíte rady s vhodným výběrem, tak Vám rádi poradíme.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.