Digestoře

REGULUS
FRANKE
Oblíbenosti Hodnocení Ceny Ceny
Digestoře

Digestoř je v dnešní době téměř nedílnou součástí každé kuchyně. Nejen, že odvětrávají pach například po vaření, ale také chrání před plísněmi ve špatně odvětrávaných kuchyních. Potřebný výkon digestoře pak závisí na velikosti místnosti. Liší se samozřejmě výkonem, hlučností, stylem provedení, funkcemi nebo povrchem.

Podle druhů je dělíme na digestoře stropní, pod skříňku, vestavné, výsuvnékomínkové, ostrůvkové a rohové. Dále tu máme příslušenství k digestorům, ve kterém najdeme prodloužení komínku, zpětné klapky, tukové, uhlíkové filtry, rozvod vzduchu a ostatní. Z naší pestré nabídky si vybere určitě každý!

Odsavače par všech typů a velikostí od výrobců FRANKEMORA, PHILCOCONCEPT a dalších. Bohatý výběr za nízké ceny! Pokud potřebujete poradit, tak nás kontaktujte. Náš školený personál Vám poradí a odpoví na dotazy.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.