Dřezové baterie

BLANCO
FRANKE
ALVEUS
KLUDI
HANSGROHE
Oblíbenosti Hodnocení Ceny Ceny
Dřezové baterie

Dřezová baterie je nepostradatelná součást každé kuchyně a hlavně kuchyňského dřezu.

Baterie bez spršky mají několik barevných i designových variant. Baterie se sprškou mají navíc výsuvnou spršku, která jim přidává na praktičnosti. Dále tu máme baterie  s výsuvnou koncovkou, které velice usnadňují omývání velikých hrnců a dalšího většího nádobí. Pokud má být baterie umístěna pod okno, jsou tu speciálně řešené baterie pro instalaci pod okno. Beztlakové baterie jsou určené pro použití v kombinaci s průtokovými ohřívači vody. Samozřejmostí je stejná funkčnost a spolehlivost jako u tlakových baterií. Nakonec tu máme náhradní díly a perlátory pro baterie.

V naší nabídce jsou kuchyňské baterie od mnoha výrobců: FRANKEGROHEALVEUSKLUDIBLANCONOVASERVIS a další. Určitě si vyberete z našeho širokého sortimentu provedení, povrchů, barev a také funkcí. Pokud potřebujete poradit, tak nás kontaktujte. Náš školený personál Vám poradí a odpoví na dotazy. Tak neváhejte a vybírejte z pohodlí domova za výhodné ceny.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.