Akumulátorové nářadí

BOSCH
METABO
MAKITA
DEWALT
SCHEPPACH
Oblíbenosti Hodnocení Ceny Ceny
Akumulátorové nářadí

Pro místa bez přístupu k elektrické energii se úžasné hodí akumulátorové nářadí. Na chalupě si tak budete moci udělat všechno, co potřebujete. Nebude Vám překážet žádný kabel vedoucí od přístroje. V naší široké nabídce najdete šroubováky, vrtačky, bourací, vrtací kladiva, brusky, pily, hoblíky, frézky, utahováky a multifunkční přístroje. Dále tu jsou pracovní světla, vysavače, pistole na tmel, univerzální nůžky, řezačky obkladů, skel, spokovačky, hřebíkovačky, radiální lisy a IXO příslušenství. Nakonec nezapomeňme to nejdůležitější na baterie a nabíječky, bez kterých by to nešlo.

Ty nejnižší ceny na trhu za kvalitní výrobky od značek jako je BOSCHEINHELLEXTOLMAKITA a dalších. Většinu výrobků vedeme skladem, což zajišťuje rychlost dodání zboží k zákazníkovi. Neváhejte tedy a vyberte si z pohodlí domova to, co právě potřebujete. Pokud potřebujete poradit, tak nás kontaktujte. Náš školený personál Vám poradí a odpoví na dotazy.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.