Vločkovač 1 kg, 070204
Vločkovač 1 kg, 070204

Vločkovač 1 kg, 070204

Pro okamžitě křisťálově čistou vodu OBLAST POUŽITÍ: S pomocí vločkujících přípravků se nečistoty shlukují do jedné velké vločky. Tyto částice jsou filtračním zařízením a pročištěním v písku zach... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 070204

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Pro okamžitě křisťálově čistou vodu

OBLAST POUŽITÍ: S pomocí vločkujících přípravků se nečistoty shlukují do jedné velké vločky. Tyto částice jsou filtračním zařízením a pročištěním v písku zachyceny a při dalším možném odtoku ze systému čištění odstraněny. Tento produkt NENÍ určen pro filtrační zařízení s kartušovými filtry. Tento výrobek je určen pouze pro spotřebitelské použití v domácnostech.

DOPORUČENÉ DÁVKOVÁNÍ: Dle potřeby používat 1-2 Kartuše na týden. Po propláchnutí filtru umístit Flockkartuše do skimmeru nebo předfiltrace pumpy. K optimálnímu učinku nastavte pH hodnoty vody na 7,0-7,4. Vločkování působí během provozu filtrování a prochází vedením filtrace, proto by neměl být přípravek vhazován přímo do bazénové vody.

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.