GARDENA Plovoucí sací souprava 1" 1417-20
GARDENA Plovoucí sací souprava 1" 1417-20 GARDENA Plovoucí sací souprava 1" 1417-20 GARDENA Plovoucí sací souprava 1" 1417-20 GARDENA Plovoucí sací souprava 1" 1417-20 GARDENA Plovoucí sací souprava 1" 1417-20 GARDENA Plovoucí sací souprava 1" 1417-20 GARDENA Plovoucí sací souprava 1" 1417-20

GARDENA Plovoucí sací souprava 1" 1417-20

Sleva 3%
Trávíte spoustu času čištěním sacího filtru vašeho čerpadla umístěného ve studni nebo v nádrži? Důvodem je pravděpodobně sediment na dně. GARDENA vám k tomu nabízí ideálního partnera: s jedinečný... Zobrazit celý popis »


Množství:   Porovnat
Výrobce: GARDENA
Záruka: 2 roky
Kód / Model: 01417-20
Váha: 0,40 kg

Cena dopravy

Cena dopravy je počítána automaticky dle váhy a typu přepravy.

Tento výrobek zasíláme touto přepravou:

  • Vyzvednutí na výdejním místě v Kerharticích, Sokolská 217: 0 Kč
  • Balíkovna: 59 Kč
  • PPL ParcelShop: 59 Kč
  • Česká pošta - Balík Na poštu: 85 Kč
  • Česká pošta - Balík Do ruky: 99 Kč
  • PPL: 99 Kč

Popis

Trávíte spoustu času čištěním sacího filtru vašeho čerpadla umístěného ve studni nebo v nádrži? Důvodem je pravděpodobně sediment na dně.
GARDENA vám k tomu nabízí ideálního partnera: s jedinečným filtračním systémem je plovoucí sací souprava GARDENA nastavitelným volitelným příslušenstvím, které zabraňuje znečištění čerpadla. Jde jenom o trik? Na rozdíl od jiných podobných filtračních produktů na trhu je plovoucí sací souprava GARDENA navržena tak, aby se vznášela na hladině vody. Voda není nasávána ze dna, ale přímo z pod hladiny, kde se nenacházejí žádné vznášející se nebo plovoucí částice. Tento inteligentní přístup zajišťuje, že je do čerpadla nasávána nejčistší voda, díky čemu nedochází k jeho ucpání nečistotami a jinými částicemi.
Chcete vaši klasické armatury sací hadice nahradit touto sadou? Díky integrovanému zpětnému ventilu lze sadu podle potřeby rychle a snadno přidat, protože je vhodná pro téměř všechna sací čerpadla. Sada je dokonalým řešením pro domácí a zahradní stroje i pro systémy pro zásobování domácnosti vodou, protože voda je vždy okamžitě k dispozici, aniž byste museli systém doplňovat. Vlastníte ponorné tlakové čerpadlo GARDENA s volitelným sacím připojením nebo uvažujete o jeho koupi? Pak vám tato sada poskytne optimální podporu. Díky pevnému mosaznému připojení včetně vhodné hadicové svorky lze sadu snadno připojit ke všem komerčně dostupným sacím hadicím 25 mm (1").
Přesvědčte se o vyšší bezpečnosti a užijte si relaxaci - GARDENA inovativní plovoucí sací souprava vykonává svou práci spolehlivě a usnadňuje každodenní život.

Parametry:
- Pro sací hadici o průměru: 25 mm (1")
- Plovoucí balónek, se sacím filtrem a stopkou zpětného toku

ilustrační foto

Recenze (1)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.