VÝPRODEJ ARISTON VELIS VLS EVO 80 elektrický zásobníkový ohřívač vody R__3626146-R POŠKRÁBANÝ
VÝPRODEJ ARISTON VELIS VLS EVO 80 elektrický zásobníkový ohřívač vody R__3626146-R POŠKRÁBANÝ VÝPRODEJ ARISTON VELIS VLS EVO 80 elektrický zásobníkový ohřívač vody R__3626146-R POŠKRÁBANÝ VÝPRODEJ ARISTON VELIS VLS EVO 80 elektrický zásobníkový ohřívač vody R__3626146-R POŠKRÁBANÝ VÝPRODEJ ARISTON VELIS VLS EVO 80 elektrický zásobníkový ohřívač vody R__3626146-R POŠKRÁBANÝ VÝPRODEJ ARISTON VELIS VLS EVO 80 elektrický zásobníkový ohřívač vody R__3626146-R POŠKRÁBANÝ VÝPRODEJ ARISTON VELIS VLS EVO 80 elektrický zásobníkový ohřívač vody R__3626146-R POŠKRÁBANÝ

VÝPRODEJ ARISTON VELIS VLS EVO 80 elektrický zásobníkový ohřívač vody R__3626146-R POŠKRÁBANÝ

VÝPRODEJ ARISTON VELIS VLS EVO 80 elektrický zásobníkový ohřívač vody R__3626146-R POŠKRÁBANÝ Nový design, plochý tvar s šířkou pouze 27 cm. Elektronický termostat pro přesnou regulaci teploty. I... Zobrazit celý popis »


Výrobce: ARISTON
Kód / Model: R__3626146

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

VÝPRODEJ ARISTON VELIS VLS EVO 80 elektrický zásobníkový ohřívač vody R__3626146-R POŠKRÁBANÝ
Nový design, plochý tvar s šířkou pouze 27 cm. Elektronický termostat pro přesnou regulaci teploty. Intuitivní dotykový displej s LED indikací pro snadné ovládání(VELIS EVO PLUS) a chytrý LED displej (VELIS EVO) Bezpečnostní balíček ABS. Nádrž s titanovým smaltem a smaltované topné těleso pro dlouhou životnost. Ekologický polyuretan pro výbornou tepelnou izolaci.
Zaoblené elegantní kontury a výjimečný design. S tímto elegantním a moderním stylem je VELIS EVO designovým kouskem vytvořeným v Itálii.

Nejkratší doba ohřevu.
Chytře řešená konstrukce se dvěma nádržemi za účelem rychlejšího ohřevu vody. Množství vody potřebné na sprchu za 50min.
Počet možných osprchování
První plochý ohřívač na trhu s indikací počtu dostupných osprchování–vždy zobrazeno na ovládacím panelu.
Čekací doba
První plochý ohřívač na trhu se zobrazením času potřebného k ohřevu vody na další sprchu. Zbývající čas je vždy zobrazen na ovládacím panelu.

Správná teplota vody dostupná v ten pravý čas díky možnosti možnosti přesného naprogramování času, kdy chcete mít vodu připravenou (až dva požadavky denně)
Nový SMART BLUE TECH displej pro pohodlné ovládání všech funkcí.
Umožňuje například: kontrolovat, na kolik cyklů sprchování je ohřátá voda – NOVINKA!!!
Nastavit dva časové úseky během dne, kdy chcete mít ohřátou vodu k dispozici.
Snadná montáž : sedne kamkoliv díky hloubce pouhých27cm. Díky variabilní instalaci (možnosti instalace vertikálně nebo horizontálně)VELIS EVO nabízí maximální flexibilitu).
POZOR: Neotáčet jinak než je zobrazeno a ani nevěšet na strop!

Snadná údržba: rychlá oprava díky diagnostice s detailními informacemi o poruše. Snadná výměna anody díky velkému průměru příruby(75mm).
Samočistící topná tělesa se speciální smaltem pro zabránění zanášení vodním kamenem.
Objem*: 80 L
Instalace: V/H
Výkon: 1,5 kW
Napětí: 230
Doba ohřevu ? 45°C: 2h 15 min
Doba ohřátí 1 sprchy: 50 min
Max. provozní tlak: 8 bar
Max. provozní telpota: 80 °C
Hmotnost: 28,3 kg
Statická ztráta [kwh/24h] @65°C :1,5
IP: ipx4
Energetická třída: B
Deklarovaný zátěžový profil: M


ilustrační foto

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.