VÝPRODEJ GARDENA Bluetooth® Box na ventily 9V, sada 1286-20 ROZBALENO!!
VÝPRODEJ GARDENA Bluetooth® Box na ventily 9V, sada 1286-20 ROZBALENO!! VÝPRODEJ GARDENA Bluetooth® Box na ventily 9V, sada 1286-20 ROZBALENO!! VÝPRODEJ GARDENA Bluetooth® Box na ventily 9V, sada 1286-20 ROZBALENO!!

VÝPRODEJ GARDENA Bluetooth® Box na ventily 9V, sada 1286-20 ROZBALENO!!

Sada GARDENA pro ovládání vašeho zavlažovacího systému se skládá ze tří zavlažovacích ventilů 9 V Bluetooth® a boxu na ventily V3. Zavlažovací ventily 9 V lze snadno programovat ze vzdálenosti až... Zobrazit celý popis »


Výrobce: GARDENA
Kód / Model: R__1286-20

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Sada GARDENA pro ovládání vašeho zavlažovacího systému se skládá ze tří zavlažovacích ventilů 9 V Bluetooth® a boxu na ventily V3. Zavlažovací ventily 9 V lze snadno programovat ze vzdálenosti až 10 m od zařízení pomocí aplikace GARDENA Bluetooth® nainstalované na smartphonu nebo tabletu. Na každý ventil je možné vytvořit šest různých zavlažovacích plánů, ve kterých lze nastavit čas, dobu trvání zavlažování a den v týdnu. Stavové LED poskytují informace o připojení Bluetooth®, stavu baterie a zavlažování. Funkce „Water Now“ (okamžité zavlažování): zahájení okamžitého zavlažování lze aktivovat ručně beze změny nastavení. Lze používat společně s GARDENA čidlem půdní vlhkosti.

Parametry:
• Zdroj energie: 3x 9 V alkalická baterie (není součástí balení), vydrží přibližně 1 rok provozu
• Provozní tlak: 0,5–12 bar
• Počet plánů zavlažování (start, délka trvání, intervaly): 6 (každý ventil)
• Začátek zavlažování: Nastavitelný čas na plán
• Doba trvání zavlažování: 1 min–10 h na plán
• Frekvence zavlažování: Dny v týdnu na plán

Obsah balení:
• Box na ventily V3
• 3x zavlažovací ventil 9 V Bluetooth®

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.