Krby a kamna

Oblíbenosti Hodnocení Ceny Ceny
Krby a kamna

Krby a kamna jsou oblíbené nejen pro účinné vytápění, ale také mohou příjemně ovlivnit a oživit vzhled celé místnosti. Pořízením krbových kamen, kachlových kamen nebo krbové vložky, ve kterých se topí tuhými palivy, ušetříte v dnešní době spoustu peněz. Navíc mají mnohem vyšší účinnost a tím pádem menší spotřebu paliva. Pozadu nezůstává, dnes už poměrně běžná vlastnost, kterou je šetrnost k životnímu prostředí. K topení slouží nejčastěji dřevo a pelety. Existují i krby a kamna na biolíh, plyn nebo na elektřinu. Dále se liší podle toho, zda mají nebo nemají teplovodní výměník. 

V našem e-shopu se specializujeme na krbové vložky, kachlová a krbová kamna. Vše ve 2 variantách: teplovodní s výměníkem a teplovzdušná bez výměníku. Máme také kamna a krbové vložky na pelety, na biolíh, plyn, elektriku. Do tohoto odvětví se mohou zařadit i sporáky na tuhá paliva a samozřejmě nepostradatelné doplňky a příslušenství. Dále máme krbové obestavby příslušenství pro stavbu krbu.

Naleznete u nás ty nejkvalitnější výrobky od léty prověřených výrobců ABX, KRATKI, HS FLAMINGOEDILKAMIN, HAAS + SOHN, LECHMA, NORDICA a další.

Pokud zamýšlíte nákup krbu nebo kamen do Vašeho domu, bytu či chalupy, jste tu tedy správně! S prodejem máme dlouholeté zkušenosti. Rádi Vám poradíme a odpovíme na případné dotazy. Nečekejte tedy, až Vám zima zaklepe na dveře a objednejte si kamna přesně podle Vašich představ už teď. Z široké a pestré nabídky za skvělé ceny si jistě vyberete.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.