Dětské bazény a brouzdaliště

Oblíbenosti Hodnocení Ceny Ceny
Dětské bazény a brouzdaliště

Dětské bazény a brouzdaliště jsou vyrobeny z měkkých materiáů, mají nafukovací konstrukci, jsou odolné. Jsou také především stabilní a pro děti bezpečné. V této kategorii najdete i bazény s pevnou stěnou pro bezpečné letní dovádění. Vybrat si můžete z dětských bazénků v různých tvarech, velikostech a také barvách či zajímavých motivech. Najdete zde také brouzdaliště a hrací centra ve tvarů krokodýla, velryby a dalších zvířátek. Všechny bazénky, které u nás nabízíme jsou pro děti pohodlné a zdravotně nezávadné. Snadno a rychle bazén postavíte, bez pomoci nářadí a nebo úprav terénu. Některé z bazénů klidně využije i celé rodina, nejen děti.

Z výrobců se specializujeme především na ty, které jsou nejen léty, ale také zákazníky ověřeny. Mezi takové výrobce řadíme například INTEX a nebo populární MARIMEX. Kontaktujte nás a rádi Vám pomůžeme i s výběrem toho pravého bazénu, podle Vašich požadavků. U nás najdete to nejkvalitnější zboží za bezkonkurenční ceny! Většinu zboží držíme skladem, tak ho co nejrychleji doručíme k Vám domů.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.