FISKARS X17 sekera štípací, plastové pouzdro ZDARMA 122460
FISKARS X17 sekera štípací, plastové pouzdro ZDARMA 122460

FISKARS X17 sekera štípací, plastové pouzdro ZDARMA 122460

Štípací sekera FISKARS X17 je špičkovým produktem světoznámého výrobce FISKARS. U nás za skvělou cenu a s garancí spokojenosti!


Kód / Model: 122460

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Kvalitní sekyra Fiskars x17FISKARS X17 - legenda

Kvalitní sekyra renomovaného finského výrobce FISKARS je zárukou spokojenosti a dlouhodobé bezvadné funkčnosti! Miliony uživatelů po celém světě se shodují na užitných vlastnostech této štípací sekery, která se v základním designu prodává již několik let.

Univerzální sekera plná technologií

Sekera FISKARS X17 je určena ke štípání malých a středně velkých dřevěných polen. K tomu využívá několik technologických patentů firmy FISKARS. Jedná se zejména o sekera Fiskars x17 s pouzdremmateriál FibreComp®, ze kterého je vyrobeno topůrko a který perfektně tlumí vibrace i zpětné rázy. Topůrko díky zahnutému konci nehrozí vyklouznutím. Je odlehčené a těžiště sekery je optimálně nastaveno na ostří, aby se síla úderu koncentrovala právě sem. Ideálně padne do ruky a neunaví ji ani po dlouhodobém užívání. Konec topúrka je nyní nově potažen elastomerem a ještě lépe se drží. Sekeru dodáváme v praktickém plastovém pouzdru, které chrání čepel sekery.

Ostří sekery X 17 je technologickým unikátem. Je kováno v zápustce a s topůrkem zcela pevně spojeno lisováním při výrobě. Jeho sklouznutí během práce je tak zcela vyloučeno. Ostří je vybroušeno pod úhlem 30° a potaženo teflonem PTFE, který snižuje tření o 25% a sekyra tak lépe proniká do materiálu. Špalky tak doslova krájí jako nůž máslo. Celá hlava sekery je složena ze dvou kompozitních materiálů, což vylepšuje její pružnost a zároveň pomáhá celou hlavu chránit spolu s teflonem před účinky koroze.

Lepší nehledejte

Vyzkoušejte i Vy skutečnou řemeslnou kvalitu, která ulehčí práci a učiní z dřiny doslova radost. Zároveň výrazně sníží riziko úrazu a námahy, či ortopedických bolestí způsobených nekvalitní a neergnomickou sekerou.

U nás za skvělou cenu, s kompletním servisem, náhradními díly a příslušenstvím. Většina položek FISKARS SKLADEM a ihned k dodání!

Plochá část (pata) čepele se může použít k zarážení dřevěného, hliníkového nebo plastového klínu. Nedoporučujeme k zarážení ocelového klínu nebo tlučení kladivem do paty sekery.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.