VÝPRODEJ FISKARS Quikfit násada teleskopická střední 136042, PROMÁČKLÁ
VÝPRODEJ FISKARS Quikfit násada teleskopická střední 136042, PROMÁČKLÁ VÝPRODEJ FISKARS Quikfit násada teleskopická střední 136042, PROMÁČKLÁ VÝPRODEJ FISKARS Quikfit násada teleskopická střední 136042, PROMÁČKLÁ

VÝPRODEJ FISKARS Quikfit násada teleskopická střední 136042, PROMÁČKLÁ

VÝPRODEJ FISKARS násada teleskopická střední 136042, PROMÁČKLÁ Teleskopická střední násada QuikFit™ o délce 150 až 250 cm se snadno ovladá a používá se do méně přístupných míst na zahradě. Nása... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: R__1000666

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

VÝPRODEJ FISKARS násada teleskopická střední 136042, PROMÁČKLÁ

Teleskopická střední násada QuikFit™ o délce 150 až 250 cm se snadno ovladá a používá se do méně přístupných míst na zahradě.
Násada je určená pro práce ve výšce až 4 m.
Její lehká hliníková konstrukce je doplněna automatickým zámkem posunu, který bezpečně zajistí nastavenou délku.
Snadno se skladuje a vhodně doplňuje již existující řadu násad Fiskars QuikFit™.


Fiskars je světoznámou značkou, která nabízí funkční, uživatelsky příjemné, kvalitní a trvanlivé výrobky, které svým intuitivním a komfortním designem usnadňují práci a snižují námahu.

Společnost Fiskars byla založena v roce 1649 a je nejstarší ve Finsku. Nástroje Fiskars jsou neustále inovovány. Fiskars má své kořeny ve vesničce Fiskars, idylickém centru umění a designu, kde se moderní estetické cítění snoubí se starou tradicí. Spoleřnost Fiskars začala v roce 1967 vyrábět jako první na světě nůžky s plastovýmí držadly. Od té doby se prodala po celém světě více než miliarda těchto nůžek. Jejich oranžová držadla se stala ikonou moderního designu a barva charakteristickým poznávacím znamením pro výrobky Fiskars. Fiskars je nejznámější značka nůžek na světě.
Fiskars je významným globálním dodavatelem výrobků pro domácnost, zahradu a outdoor.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.