INTEX INTEX SINGLE-HIGH TWIN QUEEN Nafukovací postel 203 x 152 x 25 cm 64783
INTEX INTEX SINGLE-HIGH TWIN QUEEN Nafukovací postel 203 x 152 x 25 cm 64783 INTEX INTEX SINGLE-HIGH TWIN QUEEN Nafukovací postel 203 x 152 x 25 cm 64783

INTEX INTEX SINGLE-HIGH TWIN QUEEN Nafukovací postel 203 x 152 x 25 cm 64783

Nafukovací postel INTEX Single-High Airbed z řady Dura-Beam zajistí komfortní spánek jedné osobě. Díky technologii Fiber-Tech využívající pevná polyesterová vlákna nedochází k tvarové deformaci p... Zobrazit celý popis »


Výrobce: INTEX
Kód / Model: 64783

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Nafukovací postel INTEX Single-High Airbed z řady Dura-Beam zajistí komfortní spánek jedné osobě. Díky technologii Fiber-Tech využívající pevná polyesterová vlákna nedochází k tvarové deformaci postele a je zaručena její dlouhodobá pevnost a stabilita. Díky této technologii navíc celá postel výtečně tepelně izoluje a nehrozí tedy lokální prochlazení, jako u obyčejných matrací. Další velkou výhodou Fiber-Tech konstrukce je její schopnost absorbovat a tlumit vibrace a díky tomu Vám umožní spát v klidu a nerušeni.

Integrovaná elektrická pumpa s nožní pumpou nafoukne postel bez jakékoliv námahy za 90 sekund a cca 30 šlápnutí. Nožní pumpa dofoukne postel do ideální tvrdosti. S touto nafukovací postelí Intex budete vždy připraveni na nečekanou návštěvu, které můžete poskytnout komfortní nocleh.

Technická parametry:
• Rozměry (D x Š x V): 203 x 152 x 25 cm
• Nosnost: 272 kg
• Nafouknutá za 90 sekund a 30 šlápnutí
• Včetně integrované elektrické pumpy na baterie - 4 x AA baterie, nejsou součástí
• Přenosná taška s popruhy v balení
• Komorová konstrukce
• Plynule regulovatelná tuhost matrace

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.