Hansgrohe Základní těleso pro pákovou umyvadlovou baterii pod omítku 13622180
Hansgrohe Základní těleso pro pákovou umyvadlovou baterii pod omítku 13622180 Hansgrohe Základní těleso pro pákovou umyvadlovou baterii pod omítku 13622180

Hansgrohe Základní těleso pro pákovou umyvadlovou baterii pod omítku 13622180

Hansgrohe Základní těleso pro pákovou umyvadlovou baterii pod omítku DN15 13622180 - s proplachovacím blokem - dvě možnosti umístění keramické kartuše: napravo nebo nalevo od výtoku k tomu vhodn... Zobrazit celý popis »


Výrobce: HANSGROHE
Kód / Model: 13622180

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Hansgrohe Základní těleso pro pákovou umyvadlovou baterii pod omítku DN15 13622180

- s proplachovacím blokem
- dvě možnosti umístění keramické kartuše: napravo nebo nalevo od výtoku
k tomu vhodné:
- prodloužení

Nové baterie METRIS od společnosti HANSGROHE zajistí, že budete mít při mytí vlasů či rukou, při holení či při nalévání vody do vysokých váz tolik prostoru, kolik potřebujete. Baterie vytvářejí nový pojem prostoru v koupelně, přestože nemění celkový pocit z koupelny…Modely Metris 100 až 260 Vám nabízejí pět různých řešení – v přesně daných výškách, které odpovídají Vašim potřebám.
Baterie Metris automaticky spoří vodu.
HANSGROHE baterie redukují Vaši spotřebu vody na maximálně pět litrů za minutu. Využívejte tento vzácný zdroj efektivněji: s naší technologií EcoSmart, která snižuje spotřebu vody až o 60 %. Nová řada baterií značky HANSGROHE – METRIS Classic – naplňuje touhu po teplém a promyšleném prostředí a současně představuje trvání tradičních hodnot. Nová řada nachází dokonalé spojení v nových ručních sprchách Raindance AIR a v jejich klasickém vzhledu. Jasně určené hrany a zářivé povrchy jsou připomínkou dokonalosti, kterou nacházíme ve skvělém řemeslném provedení a v blahoslavených tradicích „starých zlatých časů“, kdy zaujetí a přesnost určovaly charakter díla. V návaznosti na tyto tradice se baterie METRIS Classic a ruční sprchy Raindance Classic stávají skutečným chromovým šperkem dnešní koupelny. Nabídka baterií METRIS S v minimalistickém vzhledu skvěle zapadne kamkoli. Baterie METRIS E jsou provedené v elegantním stylu, který lze kombinovat s ostatními koupelnovými produkty všech linií označených písmenem E.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.