SODASTREAM Lahev JET 3 x 1l WHITE (LE OVOCE) 42004034
SODASTREAM Lahev JET 3 x 1l WHITE (LE OVOCE) 42004034 SODASTREAM Lahev JET 3 x 1l WHITE (LE OVOCE) 42004034 SODASTREAM Lahev JET 3 x 1l WHITE (LE OVOCE) 42004034

SODASTREAM Lahev JET 3 x 1l WHITE (LE OVOCE) 42004034

Sada 3 lahví Fruits limitovaná ediceSada tří lahví pro vybrané výrobníky perlivé vody SodaStreamAtraktivní provedení v design... Zobrazit celý popis »


Výrobce: SODASTREAM
Kód / Model: 42004034

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Sada 3 lahví Fruits limitovaná edice

Sada tří lahví pro vybrané výrobníky perlivé vody SodaStream
Atraktivní provedení v designu letního ovoce
Vyrobeny jsou ze zdravotně nezávadného plastu bez BPA
Tlaku odolné lahve určené k opakovanému sycení
Objem lahve je 1 litr

Sada tří tlakových designových lahví typu Jet pro tyto výrobníky perlivé vody: Jet, Play, Source, Genesis, Fizz, Dynamo, Pure, Spirit, Revolution a Power. V balení najdete hned 3 designové lahve – design jahoda, ananas a citron.
Při koupi tohoto setu najdete na zadní straně balení také pro každou lahev recept pro vytvoření lahodného a osvěžujícího nápoje spojeného právě s daným ovocem.

Lahve jsou vyrobeny ze zdravotně nezávadného plastu bez BPA a jiných škodlivých látek. Lahve nemyjte v myčce ani ve vodě teplejší než 50°C.
Veselé a pozitivní odstíny barev velmi dobře doplňují čerstvou perlivou vodu, ale ještě výrazněji korespondují, pokud vyrobený perlivý nápoj ochutíte například některou z ovocných příchutí.

ILUSTRAČNÍ FOTO

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.