BLANCO Zenar 45 S dřez keramika PuraPlus zářivě bílá, pravý 517188
BLANCO Zenar 45 S dřez keramika PuraPlus zářivě bílá, pravý 517188 BLANCO Zenar 45 S dřez keramika PuraPlus zářivě bílá, pravý 517188 BLANCO Zenar 45 S dřez keramika PuraPlus zářivě bílá, pravý 517188

BLANCO Zenar 45 S dřez keramika PuraPlus zářivě bílá, pravý 517188

BLANCO Zenar 45 S dřez keramika PuraPlus zářivě bílá, pravý 517188 Typ montáže dřezu: standartní uložení na desku rozměr skříňky: od 45 cm rozměr dřezu: 860 x 510 mm rozměr dřezové nádoby: 378 x... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 517188

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

BLANCO Zenar 45 S dřez keramika PuraPlus zářivě bílá, pravý 517188

Typ montáže dřezu:
standartní uložení na desku
rozměr skříňky: od 45 cm
rozměr dřezu: 860 x 510 mm
rozměr dřezové nádoby: 378 x 348 mm
hloubka dřezu: 185 mm

Cena zahrnuje:
odtoková armatura s prostorově úspornou trubkou
3 1/2 ventil
excentrické ovládání výpusti

Tento model je dostupný v 7 barvách.

Keramika PuraPlus
Nadčasová estetika s moderními funkcemi

mimořádně prostorný dřez
ploché provedení okraje dřezu
čistý design přímích linií
kvalitní, snadno udržovatelná keramika v osvědčené kvalitě

doporučené příslušenství: skleněná krájecí deska, nerezová miska a senzorové ovládání výpusti SensorControl-BSC
Povrchová úprava PuraPlus nabízí snadnou údržbu

Keramické dřezy od firmy Blanco-dokonalé spojení přírody a designu
Exkluzivní nabídka keramických dřezů od firmy Blanco ztělesňuje nadčasovou eleganci a poskytuje současně nejmodernější funkcionalitu. Pravidelné, dobrovolné, kvalitní zkoušky prostřednictvím LGA potvrzují vysoké nároky na vlastní výrobu a zaručují Vám tak výrobky, na které se můžete vždy spolehnout. Vysoká kvalita zpracování materiálu a přirozený vzhled určují mimořádnost keramických dřezů Blanco. K tomu přispívá i mimořádně snadná údržba.
Keramická mycí centra od firmy Blanco vyrobená z osvědčených materiálů. Keramické dřezy se vyznačují snadnou údržbou, jsou příjemné na dotek a hezké na pohled: Plynulé tvary v atraktivních barvách.

Nejdůležitější vlastnosti keramických dřezů Blanco: snadná údržba, atraktivní barvy, jemné kontury, vysoká odolnost proti nárazu při běžném domácím používání, odolnost proti poškrábání a skvrnám, odolnost proti vysokým teplotám, vhodné pro práci s potravinami a hygienické, odolnost proti kyselinám, stálobarevné-i při přímém slunečním záření

Firma Blanco patří k předním výrobcům kompletních mycích center prvotřídní kvality. Vzájemně navazující komponenty, od inovativních dřezů, přes perfektně přizpůsobené směšovací baterie, až po inteligentně řešené košové systémy třídění kuchyňského odpadu, přesvědčí svojí vysokou funkčností a poskytovaným komfortem pro práci v kuchyni. Firmou Blanco nabízené povrchy dřezů, které zákazníka zaujmou svojí odolností a jednoduchostí údržby, potom dokonalý vzhled mycího centra úspěšně završují.

ILISTRAČNÍ FOTO


Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.