Žij udržitelně #LikeABosch

12.03.2024
3 min.
Od redakce Kamody.cz

 

 

Měřicí přístroje Bosch Home & Garden: jednoduché jako vždy. Udržitelnější než kdy dříve

Inovativní měřicí přístroje Bosch Home & Garden jsou navrženy tak, aby se tvé kutilské nápady staly skutečností – snadno a přesně. Dopřej si pohodlí a využij naší nabídky vysoce kvalitních měřicích přístrojů, které se jednoduše používají. Soustředíme se ale i na ochranu naší planety – stejně jako ty. Proto jsme pro novou řadu měřicích přístrojů, která bude uvedena na trh v září 2023, zvolili udržitelnější přístup. Nyní v každém kroku výroby omezujeme spotřebu zdrojů a zároveň se snažíme, abys měl pro své kutilské projekty tu nejlepší volbu.

 

​​

Posílení udržitelnosti: pouzdra produktů* z recyklovaných materiálů

Kdykoli si pořídíš měřicí přístroje nebo příslušenství Bosch Home & Garden z naší nové řady, můžeš si být jistý, že je udržitelnější: Všude, kde je to možné, v pouzdrech* produktů a v příslušenství používáme recyklovaný plast nebo kov. Například u naší nové generace křížového laseru Quigo Green je více než 85 % pouzdra produktu* tvořeno recyklovaným plastem.

 

 

 

 

Zabaleno pro planetu: udržitelnější obaly

Optimalizované balení: Když vybalíš měřicí přístroje nebo příslušenství Bosch Home & Garden z naší nové řady, nenajdeš žádné plastové sáčky. Kromě toho nyní používáme minimálně 70 % recyklovaných vláken v obalech a 100 % recyklovaného papíru** v návodech a letácích. Dobrým příkladem je náš laserový měřicí přístroj Zamo: Zde je obal*** vyroben z 90 % z recyklovaných kartonů**.

 

 

 

 

Optimalizováno pro přepravu: udržitelnější design obalů

Když si vybereš měřicí přístroje nebo příslušenství Bosch Home & Garden z naší nové řady, jistě tě potěší, že jsme přepracovali a optimalizovali jejich obaly. To znamená lepší využití zdrojů pro nás i pro tebe. Vezmi si například náš chytrý detektor Truvo: Optimalizovaný**** obal nyní znamená efektivnější přepravu a skladování.

 

 

 

 

Měřicí přístroje Bosch Home & Garden: jednoduché jako vždy. Udržitelnější než kdy dříve

Měřicí přístroje Bosch Home & Garden se snadno používají a jsou přesné pro rychlé měření, detekci a nivelaci. A v naší nové řadě (09/2023) jsou nyní také udržitelnější. Abychom minimalizovali náš dopad na životní prostředí.

 

 

* – Všechny součásti viditelné zvenčí kromě akumulátoru, nabíječky a příslušenství

** – Vlákna

*** – Kartonová krabice: všechny části, které tvoří obal produktu z papírových vláken

**** – O 40 % menší balení, o 312 výrobků více na jedné paletě

Produkty vztahující se k článku

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.