SAPHO ART Marrón D-586 keramická obkládačka 30x45 ART012
SAPHO ART Marrón D-586 keramická obkládačka 30x45 ART012

SAPHO ART Marrón D-586 keramická obkládačka 30x45 ART012

SAPHO ART Marrón D-586 keramická obkládačka 30x45 ART012 ART Art Deco je univerzální dekorativní styl, který se v USA a Evropě rozšířil ve 20. a 30. letech dvacátého století. Vyznačuje se zjedno... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: ART012

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 8

Popis

SAPHO ART Marrón D-586 keramická obkládačka 30x45 ART012

ART
Art Deco je univerzální dekorativní styl, který se v USA a Evropě rozšířil ve 20. a 30. letech dvacátého století. Vyznačuje se zjednodušenými liniemi a čistými barvami. Nová série ART je jako stvořena pro doplnění vašeho interiéru vytvořeného v tomto stylu! Dokonalým způsobem odráží chromový design všech prvků koupelny. Lze ji kombinovat se zařizovacími předměty čistých tvarů s mírnými zaobleními a rovnou hranou. Jako ideální materiál pro kombinaci se sérií ART použijte sklo! U dekorací je pro vzor použit lesklý materiál, který v prostoru nejlépe vynikne po přímém nasvícení! Matový povrch obkladu velice zdařile podtrhává lesklé dekorace! K dispozici je šest odstínů základu a čtyři u dekorací, proto se nabízí naprosto nepřeberné množství barevných kombinací. Dlažba má v tomto případě tvořit pouze „nutné zlo, proto mají obě barvy velice světlý a nevtíravý barevný tón.

Typ výrobku: keramická obkládačka, dekor
Rozměr cm: 30x45
Barva: hnědá
Povrch: matný
Ks/karton: 8

ilustrační foto

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.