KERAMAG DESIGN Citterio umyvadlo 900mm, odkl.pl vlevo 123695000
KERAMAG DESIGN Citterio umyvadlo 900mm, odkl.pl vlevo 123695000 KERAMAG DESIGN Citterio umyvadlo 900mm, odkl.pl vlevo 123695000 KERAMAG DESIGN Citterio umyvadlo 900mm, odkl.pl vlevo 123695000

KERAMAG DESIGN Citterio umyvadlo 900mm, odkl.pl vlevo 123695000

KERAMAG DESIGN Citterio umyvadlo 900mm, odkl.pl vlevo 123695000 Parametry: Materiál: keramika Šířka: 900 mm Výška: 145 mm Hloubka: 500 mm S odkládací plochou vpravo, bez přepadu. V kolekci Ci... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 123695000

Popis

KERAMAG DESIGN Citterio umyvadlo 900mm, odkl.pl vlevo 123695000

Parametry:
Materiál: keramika
Šířka: 900 mm
Výška: 145 mm
Hloubka: 500 mm

S odkládací plochou vpravo, bez přepadu.

V kolekci Citterio koupelnových doplňků, její návrhář Antonio Citterio kombinaci čistým a přirozeným designové prvky, a tak vytvořil jedinečné prostředí, které odráží ducha ambiciózního italského designu. Geometricky přímky a organické, lehce zaoblené tvary tvoří celek. Vysoce kvalitní a inovativní materiály se perfektně doplňují ve své okouzlující rozmanitosti. Díky Citterio, koupelny Fascinují nás svojí jednoduchou a nadčasovou elegancí.
Italský design vyznačují jednoduchou a nadčasovou elegancí. Geometricky přímky a organické, lehce zaoblené tvary. Estetické umyvadla s symetrické i asymetrické vnitřní dřezy. Speciálně navržený ušlechtilý a integrovaný keramický vypouštěcí uzávěr pro umyvadla. Umyvadla s patentovaným systémem Clou nebo gravitací přiváděna kanalizace. Unikátní boční police pro umyvadlo.
Nábytkové prvky jsou vybaveny vlastním uzavíracím mechanismem. Asymetrická jednotka se skládá z kabinetu v povodí a boční element s nějakou větší prostor pro příslušenství každé koupelny. Vysoká skříň s přední skleněnou nebo otevřené police a zrcadlo. Nástěnné nebo stojící WC a bidet, s krytým montážního systému.
Mimořádné dřevěné skříňky pod umyvadlo s prosklenými čely v barvě kovového rámu. Pod umyvadlo skříně mohou být volitelně vybaveny nohou. Vysoce kvalitní skleněná krycí deska v barvě čel skříněk v povodí pro umyvadla.
Osvětlené zrcadlo prvky v různých velikostech, s možností boční skladovacích prostor o šířce 1350 mm. Analogicky k nábytku, zrcadlo rám je v dřevěné konstrukci. Na přání zákazníka nabízíme snadno čistitelný KeraTect® glazura s 30-letou zárukou, která zajišťuje konzistentní hladkost keramickým povrchem.

Keramag Design je silná značka, pod kterou jsou vyráběny výrobky výjimečného charakteru. Jsou to kolekce koupelnového vybavení, které se vyznačují výjimečnou péčí o detaily a jsou určeny výhradně pro náročné zákazníky. V případě Keramag to znamená více než 100 let vývoje výrobků, které přitahují svou vysokou kvalitou a výjimečným designem a reagují na potřeby svých uživatelů. Keramag Design je trvale spojena se lvem Keramag, který provázel tuto tradici vytváření trvalých hodnot od samého počátku. Díky vědomí hodnot se Keramag stal jedním z vedoucích německých výrobců sanitární keramiky, který podniká ve skupině silných mezinárodních firem a společně se koncernem Sanitec splňuje nejvyšší požadavky globálního trhu.

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.