Auto - moto doplňky

SENCOR
Oblíbenosti Hodnocení Ceny Ceny
Auto - moto doplňky

V dnešní moderní době každý správný motorista ocení dobrou navigaci, se kterou se nikde a nikdy neztratí. Nezapomeňme, že každý řidič má mít v autě povinnou výbavu. Ta se skládá od 1.1.2017 z náhradní žárovky, pojistky, klíče na matice kol, příručního zvedáku, rezervního kola, výstražného trojúhelníku, reflexní vesty a lékárničky. My ještě navíc vřele doporučujeme koupit hasicí přístroj, tažné lano a startovací kabely. Nikdy nevíme, kdy se nám budou hodit a zachrání Vás.

Kamery v autě mohou pomoci při dopravní nehodě pro usvědčení viníka. Další výbavou jsou autorádia, autochladničky, FM transmittery a reproduktory do auta. Aby Vaši miláčci vypadali hezky a k světu, máme tu pro ně autokosmetiku. Samozřejmě nabízíme další potřebné autopříslušenství pro pohodové cestování napříč našimi silnicemi.

V našem nabízeném sortimentu máme pouze kvalitní produkty od výrobců EXTOL, SENCOR, GÜDE a dalších. Budeme rádi, pokud využijete naší nabídky zboží za skvělé ceny! Většinu zboží máme skladem. Věříme, že budete spokojeni.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.