BANQUET pánev 26cm CERAMIX s keramickým povrchem 40GSXCG26
BANQUET pánev 26cm CERAMIX s keramickým povrchem 40GSXCG26 BANQUET pánev 26cm CERAMIX s keramickým povrchem 40GSXCG26

BANQUET pánev 26cm CERAMIX s keramickým povrchem 40GSXCG26

BANQUET pánev 26cm CERAMIX s keramickým povrchem 40GSXCG26 Pánev 26cm CERAMIX GREEN se vyznačuje vysokou odolností a trvalejším nepřilnavým povrchem. Vícevrstvý nepřilnavý povrch je více odolný ... Zobrazit celý popis »


Výrobce: BANQUET
Kód / Model: 40GSXCG26

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

BANQUET pánev 26cm CERAMIX s keramickým povrchem 40GSXCG26

Pánev 26cm CERAMIX GREEN se vyznačuje vysokou odolností a trvalejším nepřilnavým povrchem. Vícevrstvý nepřilnavý povrch je více odolný proti poškrábání a i při používání ve vysokých teplotách je nepřilnavá funkce trvalejší. To napomáhá snadnějšímu vaření a údržbě. Dokonalá tepelná vodivost a vysoká odolnost znamenají skvělou použitelnost při vaření i dušení. Pánev je odolná proti nárazu a deformaci tvaru. Samozřejmostí je dokonale tepelně izolovaná rukojeť.

Tělo pánve tvoří kvalitní hliníkový odlitek, pánev rychle přenáší teplo, je tvarově stálá při zachování nízké hmotnosti. Důležitým faktorem je rovněž kvalitní vnitřní povrch pánve z nepřilnavých a odolných materiálů.

Technické parametre produktu:
Průměr (cm):26
Materiál:Keramický povrch
Barva:Zelená
Elektrika:ANO
Plyn:ANO
Sklokeramika:ANO
Indukce:Ne
Myčka:NE

ilustračné foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.