Domácí potřeby

LEIFHEIT
GARDENA
CURVER
GÜDE
SOEHNLE
Oblíbenosti Hodnocení Ceny Ceny
Domácí potřeby

Nabízíme široký výběr domácích potřeb za nízké ceny od kvalitních značek jako jsou FISKARSVILEDA, LEIFHEIT, SENCOR, CURVER, HEIDRUN, KELA a další.

V našem e-shopu najdete vše nezbytné pro chod domácnosti. Máte možnost si vybrat vybavení pro úklid podlah, mytí oken a další úklidové potřeby. Pro špinavé prádlo tu máme koše na pradlo, které po vyprání dáme na sušák a následně vyžehlíme. Nakonec ho můžeme uklidit do úložného boxu nebo pověsit věšák, háček. Pokud už se nám nelibí, tak ho vyhodíme do odpadkového koše a následně do popelnice. Pro kontrolu Vaší hmotnosti nabízíme moderní osobní váhy. V létě určitě oceníte sítě proti hmyzu, který by Vás jinak nepříjemně otravoval.

Originální a kvalitní zboží, které v co nejkratším čase doručíme až k Vám domů. Spolehnout se můžete i na náš odborný personál, který Vám ochotně poradí a pomůže s výběrem, podle Vašeho přání.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.