Fiskars Essential pánev 26 cm, nerezová ocel 1019518
Fiskars Essential pánev 26 cm, nerezová ocel 1019518

Fiskars Essential pánev 26 cm, nerezová ocel 1019518

Fiskars Essential pánve, hrnce a rendlíky jsou určeny pro každodenní vaření. Tato pánev je lehká a snadno se s ní manipuluje. Je vhodná pro použití na všech typech varných desek. Je vyrobena z n... Zobrazit celý popis »


Výrobce: FISKARS
Kód / Model: 1019518

Popis

Fiskars Essential pánve, hrnce a rendlíky jsou určeny pro každodenní vaření. Tato pánev je lehká a snadno se s ní manipuluje. Je vhodná pro použití na všech typech varných desek.

Je vyrobena z nerezové oceli - je vysoce odolná a snadná na údržbu. Dno se ohřívá rovnoměrně a bakelitové madlo zůstává stále chladné. Lze použít v troubě do maximální teploty 150°C. Možno mýt v myčce.

Parametry:
- Šířka: 27,4 cm
- Délka: 8,1 cm
- Výška: 43,7 cm
- Hmotnost: 0,7 kg
- Objem: 2,0 L
- Horní průměr: 26 cm
- Spodní průměr: 18 cm
- Průměr indukční zóny: 18 cm
- Tloušťka dna: 4 mm
- Vhodné do trouby: 150 °C

Řada Essential se skládá z nožů, nůžek, pomůcek a nádobí, přičemž každý z těchto výrobků je praktický a cenově dostupný. Essential je ideální pro všechny, kdo hledají základní kuchyňské vybavení.

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.