GARDENA Aqua S čtyřplošný zavlažovač - promo display, 18700-34
GARDENA Aqua S čtyřplošný zavlažovač - promo display, 18700-34 GARDENA Aqua S čtyřplošný zavlažovač - promo display, 18700-34

GARDENA Aqua S čtyřplošný zavlažovač - promo display, 18700-34

Sleva 36%
Užijte si léto - s čtyřplošným zavlažovačem Aqua S značky GARDENA. Zavlažovač zajistí rovnoměrné a přesné zavlažování vašeho tr&aacu... Zobrazit celý popis »


Množství:   Porovnat
Výrobce: GARDENA
Záruka: 5 let
Kód / Model: 18700-34
Váha: 0,40 kg

Prodloužená záruka - 5 let Prodloužená záruka Značka kvality - 5 let záruky

Cena dopravy

Cena dopravy je počítána automaticky dle váhy a typu přepravy.

Tento výrobek zasíláme touto přepravou:

  • Vyzvednutí na výdejním místě v Kerharticích, Sokolská 217: 0 Kč
  • Balíkovna: 59 Kč
  • PPL ParcelShop: 59 Kč
  • Česká pošta - Balík Na poštu: 85 Kč
  • Česká pošta - Balík Do ruky: 99 Kč
  • PPL: 99 Kč

Popis

Užijte si léto - s čtyřplošným zavlažovačem Aqua S značky GARDENA. Zavlažovač zajistí rovnoměrné a přesné zavlažování vašeho trávníku a rostlin, aniž by při tom vznikaly louže. Aqua S je navržen pro plochy o rozloze 90 až 220 m² a lze jej nastavit v mžiku.
Stačí jej umístit na trávník a pomocí posuvníku nastavit dosah mezi 7 a 17 metry. Šířka postřiku u Aqua S činí max. 13 metrů. Po připojení hadice můžete zapnout vodu a vaše rostliny budou spolehlivě napojeny. Nejen, že je to dobré pro rostliny, ale také vám umožňuje trávit více času jinými věcmi. Odolný materiál s kovovými komponenty zajišťuje pevnou stabilitu zavlažovače na zemi. Rovněž stojí za zmínku, že Aqua S je chráněn před mrazem a UV zářením, což znamená, že po použití jej nemusíte vždy z trávníku odnášet. 5-letá záruka výrobce je důkazem nejvyšší kvality spolu s pečetí Made in Germany. Čištění zavlažovače Aqua S je stejně jednoduché jako jeho nastavení. Vodní přípojka má zabudovaný kovový filtr, který lze velmi snadno vyjmout otočením přípojky. Pak již stačí filtr propláchnout pod tekoucí vodou. Na vodní kámen vytvořený na tryskách použijte dodanou čisticí jehlu: je umístěna na druhém konci postřikovače ve šroubovacím uzávěru.

Vždy pěkné a rovnoměrné
Trysky čtyřplošného zavlažovače Aqua S nepřetržitě zajišťují rovnoměrné a velmi přesné zavlažování trávníku na plochách 90 až 220 m². Rovnoměrné zalévání také zabraňuje tvorbě kaluží.

Naprosto snadné
Montáž čtyřplošného zavlažovače a připojení hadice trvá jenom chvilku. Na posuvníku nastavte rozsah (7–17 metrů) a typ zavlažování. Máte možnost zalévat pouze jednu stranu (vlevo nebo vpravo) namísto zavlažování obou současně. Šířka postřiku zůstává vždy max. 13 metrů.

Déšť nebo slunce
Ať už mrzne nebo svítí slunce, odolný materiál chrání čtyřplošný zavlažovač Aqua S před mrazem a UV zářením.

Okamžitě čistý
Přípojka vody zavlažovače Aqua S obsahuje nerezavějící kovový filtr, který zabraňuje pronikání nečistot do jeho vnitřku. Filtr lze vyjmout za účelem snadného propláchnutí pod tekoucí vodou. K odstranění usazenin vodního kamene z trysek se používá jehla, která je umístěna ve šroubovacím uzávěru zavlažovače.

Záruka v trvání 5 let je důkazem vysoké kvality
* Podrobnosti o podmínkách záruky najdete v přiloženém návodu k použití nebo online na www.gardena.com/cz/zarucni-podminky/. Tato záruka nemá vliv na vaše zákonné záruční nároky.

Špičková kvalita výrobku
Kvalitní výrobky GARDENA německé výroby zaručují důvěryhodný výkon, spolehlivost a neustálé inovace.

ilustrační foto

Specifikace

Parametry
Zavlažovaná plocha 90 m2 - max. 220 m2

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.