L´ORÉAL DEX TRIPLE ACTIVE Dárková sada
L´ORÉAL DEX TRIPLE ACTIVE Dárková sada

L´ORÉAL DEX TRIPLE ACTIVE Dárková sada

L´ORÉAL DEX TRIPLE ACTIVE Dárková sada Dárková sada obsahuje: 1) denní hydratační krém pro suchou a citlivou pleť 50 ml 2)micelární voda Sublime Soft 200 ml. Každý den je pleť vystavena UV zář... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 8101000272

Popis

L´ORÉAL DEX TRIPLE ACTIVE Dárková sada

Dárková sada obsahuje:
1) denní hydratační krém pro suchou a citlivou pleť 50 ml
2)micelární voda Sublime Soft 200 ml.

Každý den je pleť vystavena UV záření, volným radikálům a znečištěnému životnímu prostředí, které pleť ohrožují a způsobují její stárnutí. Pokožka se potom cítí dehydrovaná a slabá. Tento krém přináší pleti hydrataci, jas, jemnost a pocit komfortu. Vhodné pro suchou a citlivou pleť.
Triple active = 3 účinky na pleť: dlouhodobá hydratace - schopnost pleti udržet vodu je zlepšena, ochrana - schopnost zesílit ochranu před volnými radikály a škodlivým účinkům slunce,jas - formule obohacená o ceramidy a vitamín B5 zanechává pleť rozzářenou.

Jak používat:
Aplikujte ráno na řádně vyčištěnou pleť obličeje a krku. Může být použito i na noc.

Micelární voda Sublime Soft od Loreal Paris odličuje make-up, čistí pleť a zdokonaluje ji v jediném kroku. Ideální pro suchou a citlivou pleť.

Účinky:
okamžitě odličuje make-up z obličeje, očí i rtů,odstraňuje veškeré nečistoty a přebytečný kožní maz,zklidňuje a tonizuje pleť.

Vlastnosti:
hypoalergenní,bez alkoholu,dermatologicky testováno.

Jak používat:
Naneste micelární vodu Sublime Soft na vatový tampón a jemně očistěte pleť.

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.