NIVEA MEN SPORT Dárková sada
NIVEA MEN SPORT Dárková sada

NIVEA MEN SPORT Dárková sada

NIVEA MEN SPORT Dárková sada Nivea Men Care Men pánská kazeta obsahuje: 1) Nivea sprej deodorant Fresh Active 150 ml 2) Nivea sprchový gel Original Care 250 ml 3) Nivea krém 30 ml 1) Nivea spre... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 8201000352

Popis

NIVEA MEN SPORT Dárková sada

Nivea Men Care Men pánská kazeta obsahuje:
1) Nivea sprej deodorant Fresh Active 150 ml
2) Nivea sprchový gel Original Care 250 ml
3) Nivea krém 30 ml

1) Nivea sprej deodorant Fresh Active 150 ml
Nivea for men Sprej deodorant Fresh Active s mořskými minerály zajistí účinnou ochranu a pocit svěžesti po celých 48 hodin.

Jak funguje:
- 48hodinová efektivní ochrana.
- Svěží mužná vůně.
- Neopakovatelný pocit svěžesti po celý den – s mořskými minerály.
- Bez alkoholu, barviv a konzervačních látek.

Upozornění: Nádobka je pod tlakem. Nevystavujte slunečnímu záření a teplotám nad 50°C. Ani vyprázdněnou nádobku neprorážejte a nevhazujte do ohně. Nestříkejte do otevřeného ohně nebo na žhavé předměty. Uchovávejte mimo dosah zdrojů zapálení - Zákaz kouření. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nevstřikovat do očí. Nepoužívejte na podrážděnou pokožku. Před použitím dobře protřepejte. Sprej držte kolmo a aplikujte 15 cm od podpaží krátkými střiky.

Složení: butane, alcohol denat., isobutane, propane, butyloctanoic acid, methyl phenylbutanol, maris limus extract, ostrea shell extract, persea gratissima oil, octyldodecanol, aqua, propylene glycol, linalool, limonene, coumarin, citronellol, butylphenyl methylpropional, alpha-isomethyl, geraniol, eugenol, citral.

2) Nivea sprchový gel Original Care 250 ml
Originální péče, která hydratuje pokožku už ve sprše, okamžitě čistí a osvěžuje. Pro muže, kteří chtějí originální péči, ochranu před vysoušením pokožky a osvěžení. Nivea Men sprchový gel pro muže Original Care na tělo, tvář a vlasy s aloe vera pomáhá chránit pokožku před vysušováním a zajistí pocit intenzivní hydratace pro zdravý vzhled pokožky. Po každém sprchování pocítíte příliv nové energie. Vyvážené pH pokožky, dermatologicky testováno a schváleno.

Použití: Aplikujte na vlhkou pokožku a opláchněte. Vyhněte se kontaktu s očima.

Složení: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Glyceryl Glucoside, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Helianthus Annuus Seed Oil, Sodium Chloride, Polyquaternium-7, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Styrene/ Acrylates Copolymer, Citric Acid, Peg-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Sodium Benzoate, Limonene, Linalool, Parfum.

3) Nivea krém 30 ml
Nejoblíbenější univerzální krém na světě nepřekonatelným způsobem intenzivně pečuje a chrání každý typ pleti. Je vhodný pro děti i dospělé, v každém ročním období. Přírodní složení s obsahem blahodárného Euceritu zajistí, aby pokožka zůstala svěží a vláčná.

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.