BLANCO Z 8x6 dřez nerezový, včetně sifonu, nerez přírodní lesk 518221
BLANCO Z 8x6 dřez nerezový, včetně sifonu, nerez přírodní lesk 518221 BLANCO Z 8x6 dřez nerezový, včetně sifonu, nerez přírodní lesk 518221

BLANCO Z 8x6 dřez nerezový, včetně sifonu, nerez přírodní lesk 518221

BLANCO Z 8x6 dřez nerezový, včetně sifonu, nerez přírodní lesk 518221 Hloubka vaničky: 150 mm Skříňka: 80 cm Rozměr dřezu: 800 x 600 mm Rozměr dřezové nádoby: 2 x 340 x 370 mm Materiál: nerez p... Zobrazit celý popis »


Výrobce: BLANCO
Kód / Model: 518221

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

BLANCO Z 8x6 dřez nerezový, včetně sifonu, nerez přírodní lesk 518221

Hloubka vaničky: 150 mm
Skříňka: 80 cm
Rozměr dřezu: 800 x 600 mm
Rozměr dřezové nádoby: 2 x 340 x 370 mm
Materiál: nerez přírodní lesk
Dřez je určený pro montáž přímo na skříňku, bez pracovní desky.



Cena zahrnuje:
- sifon komplet (odtoková armatura + zápachový uzávěr s odbočkou na myčku)

Nerezová ocel ChromoDur®
Pevné spojení tvrdého chromu a nerezové oceli tvoří trvalou ochranu nerezového dřezu a činí jej podstatně odolnějším proti poškrábání a stopám po používání. Na povrchu se stahuje voda a odtéká téměř všechna pryč, stěží tedy mohou vznikat usazeniny vodního kamene. Pro ošetřování stačí v domácnosti běžný hadřík a trochu mycího prostředku. Tím je zaručena trvalá čistota dřezu. Nerez - stěží existuje jiný materiál, který by se dal lépe začlenit do okolního prostředí každé kuchyně, než je nerezová ocel. Její nejdůležitější vlastnosti jsou: klasický estetický vzhled nepodléhající vlivu času ani módy, materiál nepodléhající korozi, absolutní odolnost proti vysokým teplotám, vhodná pro práci s potravinami a hygienická, odolnost proti skvrnám a kyselinám, stálost na světle, snadné ošetřování. Firma BLANCO používá výhradně nejkvalitnější nerezovou ocel pro ty nejvyšší nároky.

Blanco používá výhradně nejkvalitnější nerezovou ocel pro ty nejvyšší nároky. Nerezové dřezy se ošetřují čistícími prostředky běžně dostupnými na trhu a čas od času se vyleští speciálním prostředkem na ošetřování nerezové oceli.
Zvláště lze doporučit:

BLANCOPOLISH:
Odstraňuje malé škrábance, redukuje lehké stopy po použití a dodává dřezu lesk.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.