GARDENA EasyCut Li-18/23 Akumulátorový trimmer, bez akumulátoru 9876-55
GARDENA EasyCut Li-18/23 Akumulátorový trimmer, bez akumulátoru 9876-55 GARDENA EasyCut Li-18/23 Akumulátorový trimmer, bez akumulátoru 9876-55 GARDENA EasyCut Li-18/23 Akumulátorový trimmer, bez akumulátoru 9876-55 GARDENA EasyCut Li-18/23 Akumulátorový trimmer, bez akumulátoru 9876-55 GARDENA EasyCut Li-18/23 Akumulátorový trimmer, bez akumulátoru 9876-55

GARDENA EasyCut Li-18/23 Akumulátorový trimmer, bez akumulátoru 9876-55

Vášeň podporovaná GARDENOU. Sekání trávníku bez kabelu - to je dokonale možné s GARDENA akumulátorovým trimmerem EasyCut Li-18/23, který je poháněn vysoce výkonným lithium-iontovým akumulátorem. ... Zobrazit celý popis »


Výrobce: GARDENA
Kód / Model: 9876-55

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Vášeň podporovaná GARDENOU. Sekání trávníku bez kabelu - to je dokonale možné s GARDENA akumulátorovým trimmerem EasyCut Li-18/23, který je poháněn vysoce výkonným lithium-iontovým akumulátorem. Vlastníte již sekačku na trávu GARDENA nebo jiné zařízení s vhodným akumulátorem 18 V? Pak je tato verze turbotrimmeru bez přiloženého akumulátoru pro vás ideální: pro akumulátorový trimmer EasyCut Li-18/23 použijete kompatibilní akumulátor, který již máte po ruce. Je velmi lehký, pracovat po delší dobu v zahradě je výrazně snazší. Tímto způsobem můžete sekat trávník, aniž byste se unavili. Protože trimmer EasyCut Li-18/23 nevyžaduje montáž, můžete začít ihned po jeho vybalení. Rukojeti a teleskopický hřídel jsou nastavitelné tak, abyste při sekání udržovali pohodlné držení těla. Sklápěcí sekací hlava je také velkou pomocí; díky ní se dostanete na všechna místa, která jsou obvykle obtížně dosažitelná, jako např. pod trampolínou. Sekací systém RotorCut zajišťuje mimořádně vysoký sekací výkon - díky odolným nožíkům jsou výsledky sekání perfektní. Na ochranu okolních rostlin během sekání je trimmer vybaven odnímatelným krytem na ochranu rostlin.

Parametry:
- Šířka záběru: 230 mm
- Hladina akustického výkonu, garantovaná (LWA): 85 dB(A)
- Hladina akustického tlaku u ucha obsluhy: 74 dB(A)
- Hodnota emise vibrací (ah), max.: 2.5 m/s2
- Průměr struny: Sekací systém RotorCut
- Individuálně nastavitelná přední rukojeť
- Ramínko na ochranu rostlin
- Teleskopická násada
- Nastavitelný úhel vyžínací hlavy
- Hmotnost: 2,5 kg

Obsah balení
- 5 ks nožíků RotorCut

Beu akumulátoru a nabíječky!!!!

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.