KLUDI Esprit madlo k vaně chrom 5698105
KLUDI Esprit madlo k vaně chrom 5698105 KLUDI Esprit madlo k vaně chrom 5698105

KLUDI Esprit madlo k vaně chrom 5698105

KLUDI Esprit madlo k vaně chrom 5698105 madlo k vaně 350 mm nástěnná montáž s upevňovacím materiálem Esprit je jednou z nejznámějších a nejúspěšnějších celosvětových lifestylových značek a... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 5698105

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

KLUDI Esprit madlo k vaně chrom 5698105

madlo k vaně
350 mm
nástěnná montáž
s upevňovacím materiálem

Esprit je jednou z nejznámějších a nejúspěšnějších celosvětových lifestylových značek a nabízí se svými kolekcemi šikovný, cenově dostupný luxus určený pro mladou, konzumní veřejnost. Esprit home prezentuje designérské interiérové produkty s aktuální lifestylovou kvalitou za přijatelné ceny. Mezinárodní skupina Kludi se věnuje odjakživa emocionálnímu a funkčnímu využití vody v koupelně a kuchyni. Vždy s požadavkem rozvíjení a nasazení cenově dostupných a vysoce hodnocených značkových designérských návrhů. Spoluprací značky Kludi a Esprit se spojují dvě rozdílné koncepce a vytvářejí poutavé synergie: renomovaného koupelnového specialisty a globální Fashion a Lifestyle pojem. Aby si značka Kludi zachovala i nadále své jméno značkového interpreta, neustále se hledají nové inovace a moderní, designerové a produkční koncepce.

Kludi představuje spolu s Esprit home bath concept moderní, navzájem sladěné a kompletní koupelnové styly. Všechny prvky jsou modulárně sestavitelné, flexibilní a se svým jedinečným řešením jsou vhodné jak do hlavní koupelny, tak i do koupelny pro hosty. O větší jedinečnost se postará 5 koupelnových stylů.

Lifestylová značka Esprit a specialista na baterie Kludi představují 3 nové dřezové baterie pro moderní kuchyni. Baterie značky Esprit home kitchen jsou zaměřené na lifestylově orientované zákazníky. Nabízejí dokonalý design, který je možné spojit s více styly.

ILUSTRAČNÍ FOTO

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.