SHARKS TOBI MP4 Dětské autíčko BA017
SHARKS TOBI MP4 Dětské autíčko BA017 SHARKS TOBI MP4 Dětské autíčko BA017 SHARKS TOBI MP4 Dětské autíčko BA017 SHARKS TOBI MP4 Dětské autíčko BA017 SHARKS TOBI MP4 Dětské autíčko BA017 SHARKS TOBI MP4 Dětské autíčko BA017 SHARKS TOBI MP4 Dětské autíčko BA017

SHARKS TOBI MP4 Dětské autíčko BA017

SHARKS TOBI MP4 Dětské autíčko BA017 Precizně zpracované elektrické autíčko v moderním ´žraločím´ designu zaujme zajímavým otevíráním obou dveří vyklopením vzhůru, příjemným materiálem sedačky s... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: BA017

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

SHARKS TOBI MP4 Dětské autíčko BA017

Precizně zpracované elektrické autíčko v moderním ´žraločím´ designu zaujme zajímavým otevíráním obou dveří vyklopením vzhůru, příjemným materiálem sedačky s opěradlem a bezpečnostním pásem pro fixaci dítěte. Na rozměrné a přehledné palubovce je vstup pro klíč startování, přepínání jízdy vpřed nebo vzad, volba rychlosti 3 nebo 5 km/hod, přepínání manuálního řízení nebo dálkového ovládání, podsvícené budíky a krásný 5-tipalcový barevný displej s volbami přehrávání (pohádky, písničky). Kromě toho máte vždy přehled o aktuální kapacitě baterie díky digitálnímu indikátoru, který je součástí přístrojové desky. K manuálnímu ovládání slouží volant o průměru 19 cm, v jehož ramenech jsou ovladače klaksonu a přepínání hudby. Dítě pak reguluje rychlost pomocí pedálu. Po startu se automaticky rozsvítí přední i zadní světla. Gumová kola o průměru 23 cm pevně sedí na zemi, designově působí prim imitace alu disků nebo zpětných zrcátek. Jednomístné autíčko Tobi MP4 slouží pro jízdu dítěte o maximální hmotnosti 30 kg.


Technické specifikace:
Rozměry: 125 x 80 x 53 cm
Baterie: 6 V, 7 Ah x 2
Maximální kapacita: 30 kg
Dálkové ovládání: 2,4 GHz
Úroveň rychlosti: rychlý/pomalý
Max. rychlost: 3 - 5 km/hod
Motor: 35 W x 2
Barva: červená
Otevírací dveře 2x

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.